Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul iernii la FCSB. Oferta primită înainte de Crăciun de Gigi Becali. Impresarul a confirmat: ”Există o propunere concretă”

Transferul iernii la FCSB. Oferta primită înainte de Crăciun de Gigi Becali. Impresarul a confirmat: ”Există o propunere concretă”

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o ofertă înainte de Crăciun pentru unul dintre cei mai buni jucători ai săi.

Gigi Becali are şanse să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB a primit o ofertă pentru unul dintre cei mai buni jucători din lot.

Impresarul jucătorului a confirmat că se află în negocieri cu trei cluburi şi unul dintre ele a făcut o ofertă clară.

FCSB ar putea face transferul iernii: ”Este pregătit să joace la un nivel superior”

În vârstă de 23 de ani, Adrian Şut se află într-o formă foarte bună în acest sezon, în care a avut în total 18 apariţii.

Meciurile consistente făcute de Adrian Şut au atras atenţia şi reprezentanţilor mai multor cluburi din străinătate.

Primul club care şi-ar fi manifestat intenţia să-l transfere a fost Trabzonspor, dar turcii ar fi oferti două milioane de euro, în timp ce Gigi Becali n-a vrut să scadă preţul sub trei milioane de euro.

Între timp, şi FC Copenhaga testează terenul pentru transferul lui Adrian Şut. Însă a apărut şi un al treilea club care vrea să-l cumpere pe mijlocaşul de 23 de ani.

Într-o declaraţie făcută pentru publicaţia daneză tipsbladet.dk, Florin Vulturar - impresarul lui Adrian Şut - a confirmat că este în discuţii cu o echipă din Turcia, una din Danemarca şi unul din... Cehia:

”Suntem în dialog cu 3 cluburi în acest moment: unul din Danemarca, unul din Turcia şi unul din Cehia. Dar nu este profesionist să vorbim despre numele cluburilor şi nici nu am aprobarea pentru asta.

S-a maturizat (n.r. Adrian Şut) şi este pregătit să joace la un nivel superior. Momentan, există o ofertă concretă, dar nu vine din Danemarca”, a spus Florin Vulturar pentru tipsbladet.dk.

Pe de altă parte, site-ul infotbal.cz anunţă pe surse că echipa din Cehia care-l doreşte pe Adrian Şut este Sparta Praga.

Sparta are deja experienţă cu jucătorii români, după ce în trecut i-a transferat pe Nicolae Stanciu, Alex Chipciu şi Florin Niţă - ultimul făcând şi acum parte din lot.

Dacă se face, transferul lui Adrian Şut ar fi cel mai important de până acum, din această iarnă, în fotbalul românesc.

Ultimul jucător plecat din Liga 1 pe o sumă importantă de bani a fost Rareş Ilie, pentru care Nice a plătit în vară 5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: adrian sut 

viewscnt
Articole similare