Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bogat om din România, patron în Liga 1! Dragomir: "Cu mult peste Ţiriac!". Avere impresionantă | EXCLUSIV

Cel mai bogat om din România, patron în Liga 1! Dragomir: "Cu mult peste Ţiriac!". Avere impresionantă | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir (75 de ani) e sigur că Gigi Becali (64 de ani) e cel mai bogat om din România, cu o avere "cu mult peste Ion Ţiriac".

Intrat în fotbal la începutul anilor 2000, Gigi Becali, "cel mai bogat om din România" investeşte averea sa impresionantă la FCSB şi a ieşit pe plus, de când a intrat în fenomen şi până în prezent. Omul de afaceri are o avere "cu mult peste Ion Ţiriac", crede Dumitru Dragomir.

Cel mai bogat om din România, patron în Liga 1! Dragomir: "Cu mult peste Ţiriac!". Avere impresionantă | EXCLUSIV

Oficial, Gigi Becali e în Top 30 oameni de afaceri din România în ceea ce priveşte averea, dar Dumitru Dragomir are informaţii "din interior" în ceea ce priveşte suma la care este cifrată, cu adevărat, averea latifundiarului din Pipera.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur că Gigi Becali are mai mulţi bani decât Ion Ţiriac şi nu-l interesează că, oficial, nu e pe primul loc în clasamentul bogaţilor. Omul de afaceri are multe hectare de pământ care pot asigura bani frumoşi.

”Haideţi, domnule, asta este o glumă bună înainte de Crăciun. Ascultaţi-mă bine că vă zic, eu sunt unul dintre puţinii oameni care ştiu: Gigi este cel mai bogat om din România la ora actuală, cu mult peste Ţiriac. Îl doare pe el în pălărie că nu mai este în clasamente. Are mii de hectare de pământ agricol şi nu numai, mii de hectare de pădure, aşa că eu ştiu ce vorbesc”, a declarat Dumitru Dragomir, la Orange Sport.

Dumitru Dragomir, despre averea lui Gigi Becali: "Are peste 2 miliarde"

În urmă cu câteva luni, Dumitru Dragomir s-a "aruncat" să pronunţe şi o cifră impresionantă în ceea ce priveşte averea lui Gigi Becali. "Corleone" e sigur că omul de afaceri are peste 2 miliarde de euro avere, bani cash şi active care pot fi fructificate.

„El are atâţia bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înţeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele„, a spus Dumitru Dragomir.

Dragomir nu s-a ferit şi a făcut chiar şi o estimare, în 2021: „Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăieşte cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani„.

Afla mai multe despre: gigi becali avereavere gigi becaligigi becali banigigi becali avere fcsb 

viewscnt
Articole similare