adplus-dvertising
You are here:

Patron în Liga 1 cu o avere de 1,5 miliarde de euro. ”Aş spune că este diavolul, dar se supără pe mine”

Patron în Liga 1 cu o avere de 1,5 miliarde de euro. ”Aş spune că este diavolul, dar se supără pe mine”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că un patron din Liga 1 are o avere de peste 1,5 miliarde de euro.

Fostul preşedinte al LPF face o nouă afirmaţie îndrăzneaţă. Dumitru Dragomir susţine că un club din Liga 1 are un patron cu o avere estimată la peste 1,5 miliarde de euro.

Este vorba despre bunul său prieten Gigi Becali, despre care publicaţiile de specialitate susţin că ar avea totuşi o avere de aproximativ 350 de milioane de euro.

Are FCSB patron cu o avere de 1,5 miliarde de euro? Ce dezvăluie Dumitru Dragomir

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. Principalele sale investiţii sunt în terenuri şi publicaţiile financiare i-au estimat averea la aproximativ 350 de milioane de euro.

Cum mare parte din averea sa înseamnă terenuri, avuţia lui Gigi Becali a avut mari fluctuaţii de-a lungul timpului, în funcţie de situaţia economică a ţării, care s-a transpus direct în preţul suprafeţelor pe care le deţine.

Însă Dumitru Dragomir susţine că Gigi Becali are acum terenuri a căror valoarea este incredibil de mare.

Cu mare experienţă în domeniul imobiliar, datorită afacerilor pe care Dumitru Dragomir le-a dezvoltat în acest sector, fostul preşedinte al LPF estimează că valoarea terenurilor lui Gigi Becali depăşete 1,5 miliarde de euro.

“Ăsta este suprastructură. Aş spune că este diavolul, dar se supără pe mine. Convingerea mea e că are peste 1,5 miliarde de euro numai din pământuri. Dacă nu are chiar mai mult”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

În ultimii ani, Dumitru Dragomir a cumpărat mai multe terenuri de la Gigi Becali, pe care a construit în special clădiri rezidenţiale. De aici şi cunoştinţele sale despre terenurile pe care le deţine Gigi Becali.

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir spune că patronul FCSB şi-ar putea dubla averea în următorii ani, dacă alege să construiască locuinţe şi clădiri de birouri pe terenurile pe care el deţine acum:

”Eu lucrez aici în Pipera. În jurul meu aici unde lucrez eu, are pământ de peste 1 miliard. Dacă se apucă de construcţii face 2-3 miliarde în cinci ani de acum”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

Fiicele lui Gigi Becali construiesc deja complexuri rezidenţiale

Teodora şi Alexandra Becali, două dintre fiicele lui Gigi Becali, au deja afaceri importante în domeniul imobiliar.

Ajutate de tatăl lor, cele două au ridicat sau au în proiect să construiască mai multe clădiri rezidenţiale pe câteva dintre terenurile pe care le deţine Gigi Becali.

Într-un astfel de complex, Alexandra Becali este ”vecină” cu Dumitru Dragomir şi, într-un interviu pentru Orange Sport, fostul preşedinte al LPF era impresionat de ideile Alexandrei Becali:

”Vin lângă Gigi pentru că de la el cumpăr pământul şi este normal. Aici am făcut un drum împreună cu fiica lui, are o fată foarte deşteaptă şi vrednică, Alexandra. Este foarte bine educată. Îmi place, Gigi şi-a educat copiii cum trebuie.

Fiecare apartament (n.r. din complexul construit de Alexandra Becali) va avea piscina lui. Formidabil, este unicat în România”, a spus Dumitru Dragomir, într-un interviu pentru Orange Sport.

viewscnt
Articole similare