adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer de marcă pentru Hagi. Pleacă de la FCSB şi semnează cu Farul. Becali a confirmat mutarea: "Aici nu e cu supărare"

Un nou transfer de marcă pentru Hagi. Pleacă de la FCSB şi semnează cu Farul. Becali a confirmat mutarea: "Aici nu e cu supărare"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că va renunţa la cel puţin doi jucători în pauza de iarnă. Radu Boboc şi Marco Dulca sunt fotbaliştii cărora patronul FCSB-ului le va rezilia contractele.

Veniţi la FCSB în luna august, Marco Dulca şi Radu Boboc se vor despărţi rapid de echipa patronată de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că, în pauza de iarnă, va renunţa la mai mulţi jucători din lot, iar primii vizaţi sunt cei doi fotbalişti.

"Eu le zic băieţilor, le strâng mâna, nu trebuie să fie cu supărare. Pe Boboc îl dau înapoi la Gică Hagi, la iarnă, le zic clar, <<Dulca, du-te înapoi, Boboc, du-te înapoi>>, asta dacă îl mai vrea Gică Hagi" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Radu Boboc a venit la FCSB la începutul lunii august şi a bifat nouă partide pentru vicecampioana României. Cotat la 1,3 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, fundaşul dreapta de 23 de ani urmează să se întoarcă, cel mai probabil, la Farul Constanţa, de unde Gigi Becali l-a cumpărat cu 200 de mii de euro.

Nici Marco Dulca n-a avut mai mult succes în tricoul roş-albaştrilor. Fotbalistul trecut şi pe la Swansea nu l-a impresionat pe Gigi Becali în cele 12 meciuri jucate, astfel că, în iarna acestui an, Dulca va reveni la Chindia Târgovişte, unde antrenorul Toni Petrea a recunoscut că are nevoie de serviciile sale.

  • 900 de mii de euro valorează Marco Dulca pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare