Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, mulţumit după eşecul cu FCSB: ”Şi eroul principal mai moare, şi într-o poveste de dragoste cineva devine nefericit”

Valeriu Iftime, mulţumit după eşecul cu FCSB: ”Şi eroul principal mai moare, şi într-o poveste de dragoste cineva devine nefericit”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime s-a declarat mulţumit de meciul cu FCSB, în ciuda faptului că FC Botoşani a pierdut cu 3-2.

Cu un cuplu de antrenori format din Alin Bejan şi Mihai Ciobanu, FC Botoşani a pierdut cu 3-2 în faţa lui FC Botoşani.

Valeriu Iftime spune însă că a plecat fericit de la stadion, deoarece jocul echipei a fost pe placul său.

Valeriu Iftime, mulţumit după eşecul cu FCSB: ”Am jucat fotbal, am fost entuziaşti”

FC Botoşani încă nu şi-a pus un antrenor principal după ce Mihai Teja a fost demis din cauza rezultatelor sub aşteptări.

De echipă se ocupă în prezent Alin Bejan şi Mihai Ciobanu, despre care Valeriu Iftime spune că este foarte mulţumit de felul în care au pregătit meciul cu FCSB:

”(Cum a fost partida?) Eu cred că spectaculoasă. Faţă de multe meciuri pe care le-am jucat la Botoşani, cu mai multe pretenţii din partea noastră, în seara asta (n.r. aseară) n-a fost o echipă care să ne domine 100%.

Au fost mai buni ca noi, poate că au fost şi mai norocoşi la gol, dar am avut şi noi ocazii bune. Dar, în orice caz... adică ce văd eu în seara asta (n.r. aseară), o echipă spectaculoasă la Botoşani şi ceea ce a făcut echipa asta până acum cu Alin Bejan şi cu Mihai Ciobanu chiar arată bine. Adică am jucat fotbal, am fost entuziaşti.

Am luat bătaie, asta e, fotbalul este făcut să câştige cineva, dar n-am fost o echipă să ne apărăm, să tacticizăm, să aruncăm mingea nu ştiu unde.

Chiar am jucat... am dat două goluri frumoase, am avut două ocazii bune, eu sunt fericit şi sunt mulţumit.

(Edjouma a venit cu gol la Botoşani) Da, vreau să-l felicit, măcar nu s-a bucurat la gol. Asta este, nu mai contează. A dat un gol cumva şi cu Pap acolo, sunt complici, nu ştiu care a dat golul şi care a scăpat minge.

Eu spun că a fost un meci frumos, un meci spectaculos şi am văzut oamenii de lângă mine care au plecat acasă mulţumiţi. Ceea ce, până la urmă, dacă definim fotbalul ca spectacol, asta e, până la urmă şi eroul principal mai moare, şi într-o poveste de dragoste cineva devine nefericit”, a declarat Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: iftime 

viewscnt
Articole similare