Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, primele critici pentru noul antrenor al FCSB-ului. Ce l-a nemulţumit la meciul cu FC Botoşani

Gigi Becali, primele critici pentru noul antrenor al FCSB-ului. Ce l-a nemulţumit la meciul cu FC Botoşani

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a declarat nemulţumit încă de la primul meci cu Leo Strizu pe bancă, victorie cu 3-2 la FC Botoşani.

FCSB a reînceput campionatul cu un nou antrenor principal. Gigi Becali a surprins şi de această dată şi l-a ales pe Leo Strizu drept înlocuitor pentru Nicolae Dică.

Primul meci al FCSB-ului cu Leo Strizu pe bancă a fost victoria cu 3-2 de la Botoşani. Gigi Becali s-a declarat însă nemulţumit.

Primele critici ale lui Gigi Becali la adresa noului antrenor

FCSB a reuşit să se impună cu 3-2 în faţa lui FC Botoşani, în deplasare, la capătul unui meci spectaculos, în care a fost condusă cu 1-0, a întors rezultatul, a fost egalată şi apoi a marcat golul victoriei.

În ciuda rezultatului, Gigi Becali se declară nemulţumit. Patronul FCSB i-a transmis lui Leo Strizu că îşi doreşte un joc în care echipa să domine mult mai clar.

Cu această ocazie, Gigi Becali a stabilit şi un obiectiv mai puţin îndrăzneţ, locul 3 în campionat:

”Eu sunt mulţumit de victorie, dar nu sunt mulţumit de cum a jucat echipa. La ora asta, vreau să terminăm pe locul 3 în acest an, eu asta îmi doresc acum. Iar asta înseamnă să câştigăm toate meciurile.

Nu sunt mulţumit de joc, pentru că eu vreau victorii clare, nu vreau să se apropie adversarul de poarta noastră”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Învingătorii au marcat prin Tamm ’21, Compagno ’30 şi Edjouma ’73. Pentru Botoşani a înscris Mailat, în minuutele 14 şi 66.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare