Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Mihai Stoica după declaraţiile hilare oferite de Leo Strizu: "Vreţi momente vesele? Staţi de vorbă cu el. Nu-mi convine"

VIDEO | Reacţia lui Mihai Stoica după declaraţiile hilare oferite de Leo Strizu: "Vreţi momente vesele? Staţi de vorbă cu el. Nu-mi convine"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a comentat declaraţiile oferite de Leo Strizu după meciul cu FC Botoşani. Antrenorul din acte al FCSB-ului i-a încurcat pe Octavian Popescu şi pe David Miculescu, a uitat ce schimbări a efectuat şi i-a uitat numele unui membru al staff-ului, Lucian Filip.

”Suntem obligaţi să avem licenţă PRO, da? Avem licenţă PRO! Vreţi momente vesele, staţi de vorbă cu Leo, care e problema? E imaginea clubului în joc, dar când eu am 200 şi ceva de nume şi nu pot să aleg un antrenor... E o problemă a şcolii de antrenori.

El e produsul şcolii naţionale de antrenori. Unii care au făcut performanţe prin campionatul nostru n-au trecut examenul şi n-au luat licenţa PRO. Faceţi un colaj, dacă vă plac aşa mult chestiile astea, poticnelile de la flash-interviuri, faceţi cu Marin Dună, Mişu Ciobanu, că ei sunt antrenorii.

Omul s-a emoţionat, n-a fost în viaţa lui în faţa unui microfon. A vrut să spună Tavi Popescu şi a zis Miculescu. Când ai emoţii, se întâmplă. Nu toţi sunt ca noi, care ştim ce să spunem în faţa camerei. Unii se pierd. Şi fotbaliştii adevăraţi îşi înghiţeau vorbele, Paul Scholes nu putea să vorbească, iar el era la Manchester United. Învaţă oamenii, o să înveţe şi Leo să vorbească, nu-i problemă. Nu-mi convine, dar asta e situaţia" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ce a declarat Leo Strizu după FC Botoşani - FCSB 2-3

Deţinător al licenţei PRO, Leo Strizu este acum scos în faţă de FCSB la conferinţele de presă şi la inteviurile acordate în zilele de meci. Imediat după partida câştigată de roş-albaştri, scor 3-2, la Botoşani, antrenorul a declarat că Miculescu a jucat bine în prima repriză, deşi mijlocaşul a fost trimis în teren abia în minutul 66.

Ulterior, Leo Strizu a uitat şi numele lui Lucian Filip şi a încurcat schimbările pe care le-a efectuat.

"Colaborez şi cu Pinti, şi cu... Zi, că-mi scapă numele! Cu Filip. Pinti trăieşte mai ceva ca toţi. Trebuie să-l mai temperez. La şcoala de antrenori, o să propun să punem pe băncile tehnice nişte centuri de siguranţă ca la avion”, a reacţionat Strizu.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare