Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou scandal la Mondialul din Qatar. Uruguayenii s-au pus pe Siebert. Ce i-au reproşat arbitrului, după meciul cu Ghana

Un nou scandal la Mondialul din Qatar. Uruguayenii s-au pus pe Siebert. Ce i-au reproşat arbitrului, după meciul cu Ghana

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Uruguayului, Diego Alonso, a sugerat că arbitrul meciului cu Ghana, germanul Daniel Siebert, este de vină pentru eliminarea echipei sale de la Cupa Mondială din Qatar.

În Grupa H, Uruguay a trecut de Ghana cu 2-0, însă a ratat accederea în optimile de finală, fiind depăşită de Coreea de Sud, care s-a impus dramatic cu 2-1 în faţa Portugaliei, naţională care era deja calificată.

Diego Alonso a dat de înţeles că Daniel Siebert este vinovat pentru eliminarea naţionalei sale.

"Este foarte clar ce s-a întâmplat, asta este tot ce putem spune acum", a afirmat selecţionerul, cu trimitere la decizia arbitrului de a nu dicta penalty pentru Uruguay după ce Edinson Cavani a căzut în careul advers în minutele adiţionale.

Fotbaliştii uruguayeni l-au înconjurat pe arbitru la finalul jocului, iar camerele l-au arătat pe veteranul Luis Suarez în lacrimi pe bancă.

Sud-americanii au solicitat un penalty şi în minutul 58, la un duel în careu între Nunez cu Amartey, dar Siebert, care a revăzut imaginile video, a decis că nu a fost penalty, ci henţ la Nunez.

Uruguayul ajunsese cel puţin în optimi de finală la precedentele trei ediţii ale competiţiei.

Afla mai multe despre: uruguay 

viewscnt
Articole similare