Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandra Becali, cea mai tare lovitură din viaţa ei: ”Este unicat în România”. VIDEO | Imagini în premieră

EXCLUSIV | Alexandra Becali, cea mai tare lovitură din viaţa ei: ”Este unicat în România”. VIDEO | Imagini în premierăgalerie foto

Diverse

Comentarii

În vârstă de 25 de ani, Alexandra Becali - fiica mijlocie a lui Gigi Becali - a reuşit să-şi atragă admiraţia oamenilor de afaceri din Bucureşti.

Alexandra Becali arată deja multă princepere în lumea afacerilor şi a reuşit să-l impresioneze pe Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune Alexandra Becali are foarte multe calităţi moştenite de la tatăl ei.

Ce lovitură a dat Alexandra Becali. Dragomir: ”Este formidabil”

Două dintre cele trei fete pe care Gigi Becali le are au început deja să-şi manifeste abilităţile în mediul de afaceri din România. Teodora şi Alexandra Becali au intrat în lumea afacerilor imobiliare din Bucureşti şi se bucură de mult succes.

Sprijinite de Gigi Becali, ele au dezvoltat sau dezvoltă proiecte de lux pe câteva terenuri care îi aparţin patronului FCSB, în care au investit multe milioane de euro.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ALEXANDRA BECALI!

Un complex rezidenţial construit de Alexandra Becali l-a impresionat pe Dumitru Dragomir, care, de asemenea, are foarte multe afaceri în acest domeniu.

Fostul preşedinte al LPF construieşte blocuri de locuinţe pe un teren pe care l-a cumpărat de la Gigi Becali şi este vecin cu un complex rezidenţial în care a investit Alexandra Becali.

Dumitru Dragomir spune că proiectul dezvoltat de fiica mijlocie a lui Gigi Becali l-a dat pe spate:

”Astea blocurile amândouă sunt ale mele. La etajul 8 sunt penthousuri cu piscine, cu d-astea... În 8-10 luni se mută lumea în ele.

Vin lângă Gigi pentru că de la el cumpăr pământul şi este normal. Aici am făcut un drum împreună cu fiica lui, are o fată foarte deşteaptă şi vrednică, Alexandra. Este foarte bine educată. Îmi place, Gigi şi-a educat copiii cum trebuie.

Fiecare apartament (n.r. din complexul construit de Alexandra Becali) va avea piscina lui. Formidabil, este unicat în România”, a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Absolventă a Făcultăţii de Drept, Alexandra Becali este fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Ea mai are două surori, Cristina (21 de ani) şi Teodora (27 de ani).

Autor: Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexandra becali 

viewscnt
Articole similare