Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cine l-a propus pe Ilie Stan la FCSB, în locul lui Leo Strizu: ”E trăsnet, ştie fotbal”

EXCLUSIV | Cine l-a propus pe Ilie Stan la FCSB, în locul lui Leo Strizu: ”E trăsnet, ştie fotbal”

FCSB

Comentarii

În vârstă de 55 de ani, Ilie Stan este propus ca antrenor principal la FCSB.

În campionat, FCSB se descurcă excelent cu Mihai Pintilii pe bancă şi cu Leo Strizu deţinător de licenţă PRO.

În şapte etape, FCSB are nu mai puţin de şase victorii. Singurul pas greşit a fost cu CFR Cluj, meci pe care FCSB l-a pierdut cu 0-1.

Dumitru Dragomir îl propune pe Ilie Stan antrenor la FCSB

Gigi Becali a decis să-i acorde încredere lui Mihai Pintilii după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia, adică în urmă cu aproape două luni.

Între timp, în staff-ul FCSB-ului a fost cooptat şi Leo Strizu, care figurează ca antrenor principal, deoarece Mihai Pintilii nu are licenţă PRO.

În acest timp, FCSB a reuşit să-şi revină după începutul ezitant de campionat şi a intrat din nou în calculele pentru titlu, după şase victorii şi o înfrângere, în şapte etape.

Bucureştenii sunt acum pe locul trei în clasament, cu 38 de puncte în 21 de etape, la şapte puncte distanţă de liderul Farul Constanţa. Dar în play-off punctele se înjumătăţesc, astfel că şansele la titlu sunt reale.

În ciuda acestui parcurs, Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali ar trebui să numească un antrenor cu mai multă experienţă la nivelul Ligii 1.

Bun prieten cu patronul FCSB, Dumitru Dragomir surprinde şi îl propune pe Ilie Stan antrenor principal:

”Eu îi dau un sfat: să-l ia pe Ilie Stan. E trăsnet ca antrenor, ştie fotbal!”, a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Ilie Stan a mai lucrat o dată cu Gigi Becali la FCSB

Fost mijlocaş la Steaua, Ilie Stan a fost antrenor principal la FCSB din octombrie 2011 până în martie 2012. Atunci, a condus echipa în 22 de meciuri şi a avut o medie de 1.68 puncte/meci.

Ulterior, el le-a mai antrenat pe Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Braşov, Zakho FC (Irak), Farul Constanţa, Al Shamal SC (Qatar), ASA Târgu Mureş, Foolad (Iran), Gloria Buzău, din nou FC Braşov.

Ultima oară a pregătit-o pe Al-Seeb, campioana Omanului, de care s-a desprţit la finalul lunii septembrie.

Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: ilie stan 

viewscnt
Articole similare