Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Parma a luat ţeapă de la Becali? Dennis Man a fost pus la zid: ”Plăteşte pentru că a fost cumpărat la preţul unui jucător de top”

Parma a luat ţeapă de la Becali? Dennis Man a fost pus la zid: ”Plăteşte pentru că a fost cumpărat la preţul unui jucător de top”
Comentarii

Parma a pierdut partida cu Spal din etapa cu numărul 18 din Serie B cu scorul de 0-1, iar Dennis Man (24 de ani) a fost criticat de italieni pentru prestaţia sa.

Parma a luat ţeapă de la Becali? Dennis Man a fost pus la zid: ”Plăteşte pentru că a fost cumpărat la preţul unui jucător de top”

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru 11 milioane de euro, plus alte două milioane sub formă de bonusuri de performanţă.

Motiv pentru care italienii ”au răbufnit”. Vincenzo Pincolini, fostul preparator al echipei, este de părere că preţul plătit de italieni pentru internaţionalul român nu este justificat.

"Dennis Man are cifre bune şi este un jucător care a demonstrat o mare calitate în anumite momente, dar plăteşte pentru că a fost cumpărat la preţul unui jucător de top. La meciul cu Spal ne-a supărat. La fel ca Mihăilă, este un jucător căruia îi lipseşte această greutate la nivel de caracter. Într-o echipă ai nevoie foarte mult de aşa ceva, uitaţi-vă la Argentina", a spus Vincenzo Pincolini, potrivit Parma Live.

Dennis Man a ajuns la patru goluri marcate pentru Parma în 13 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon.

6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Dennis Man nu duce lipsă de oferte

Potrivit informaţiilor din presa italiană, Bologna caută să se întărească pentru a doua parte a campionatului, astfel că formaţia din Serie A a pus ochii pe câţiva jucători de la Parma, printre care şi Dennis Man.

Echipa Bologna este pe locul 11, cu 19 puncte în Serie A. 

Turcii de la Fanatik informează că jucătorul român se află pe agenda oficialilor lui Beşiktaş. 

"Dennis Man se află pe agenda lui Kartal. Stil de joc versatil. Conform informaţiilor, antrenorul Senol Gunes a cerut un transfer pentru a-l înlocui pe Ghezzal. Departamentul administrativ lucrează din greu. Românul de 24 de ani şi 1.83 metri, Dennis Man, care se află pe agenda lui Kartal, pare o opţiune atractivă datorită abilităţii sale de a juca aripă dreapta, aripă stânga dar şi pe poziţia de atacant. 

Din informaţiile aflate, Beşiktaş plănuieşte să contacteze în următoarea perioadă jucătorul, care s-a aflat şi pe lista lui Galatasaray", scriu jurnaliştii de la fanatik.com.tr.

 

Afla mai multe despre: dennis mangigi becali 

viewscnt
Articole similare