Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Luis Suarez, transfer ciudat la 35 de ani. Cu ce club s-a înţeles

"Acord". Luis Suarez, transfer ciudat la 35 de ani. Cu ce club s-a înţeles
Comentarii

Liber de contract, Luis Suarez (35 de ani) se îndreaptă spre Brazilia, după ce a jucat ultima dată pentru Nacional, în Uruguayul natal.

Cu Suarez în echipă, Nacional a câştigat titlul în Uruguay, dar n-a fost suficient pentru a-l convinge pe atacant să semneze prelungirea contractului, după Cupa Mondială din Qatar. Vârful de atac nu duce lispă de oferte, dar pare că s-a hotărât asupra viitoarei sale destinaţii.

"Acord". Luis Suarez, transfer ciudat la 35 de ani. Cu ce club s-a înţeles

Luis Suarez a plecat din ţara natală, de la Nacional, şi a ajuns la un "acord" cu brazilienii de la Gremio. Jurnalistul Cesar Luis Merlo a anunţat, sâmbătă, că Luis Suarez a bătut palma cu Gremio şi va semna un contarct pe doi ani, după ce părţile au ajuns la "un acord verbal".

Gremio e nou promovată în prima ligă din Brazilia şi, prin transferul lui Luis Suarez, dă o adevărată lovitură de imagine.

Transferul lui Luis Suarez în Brazilia pare ciudat, având în vedere că a plecat de la clubul copilăriei, în ţara natală, pe care l-a lăsat campion, şi a ales să semneze cu o nou promovată în campionatul brazilian. Prin transferul la Gremio, Luis Suarez părăseşte Europa după 16 ani de "aventură" pe continent.

Nacional, Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona şi Atletico Madrid sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Luis Suarez.

Afla mai multe despre: luis suarezgremiobraziliatransferacord 

viewscnt
Articole similare