Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, ofertă pentru un club de tradiţie din Superligă. Fostul şef al LPF a vrut să revină în fotbalul românesc: "Era o echipă de luat"

Dumitru Dragomir, ofertă pentru un club de tradiţie din Superligă. Fostul şef al LPF a vrut să revină în fotbalul românesc: "Era o echipă de luat"

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a fost foarte aproape de o revenire în fotbalul românesc. Fostul şef al LPF a negociat chiar în aceasta săptămână preluarea unui club de tradiţie din Superligă.

"Să ştiţi că datoriile sunt rezonabile la Petrolul. 1,4 milioane de euro, reeşalonat, nu reprezintă o sumă mare. În acest moment, ei au nevoie de 500.000 de euro pentru cantonament şi pentru a plăti salariile până în primăvară. Cine vine acum investitor la Petrolul face mare afacere.

Am fost foarte aproape să mă implic acolo. Am stat după şi m-am gândit: <<Abia am scăpat de nenorocirile fotbalului românesc şi acum mă implic iar?>>. Eu şi încă câţiva am fost cât pe ce să luăm Petrolul. Ieri trebuia să semnăm actele.

Petrolul era o echipă de luat. Are stadion, suporteri, dar pe suporteri trebuie să îi mulţumeşti. Cine vine la Petrolul trebuie să bage 2-3 milioane în transferuri ca să se bată la titlu.

La Petrolul e ca la Rapid, ca la Craiova, ca la Steaua. Nu te poţi juca la Petrolul. Trebuie să ai şi primarul de partea ta, dar şi prefectul de partea ta" , a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare