Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul fenomen de la Mondial, direct la FCSB. Surpriza uriaşă a lui Gigi Becali. Ce lovitură a pregătit patronul roş-albaştrilor

Selecţionerul fenomen de la Mondial, direct la FCSB. Surpriza uriaşă a lui Gigi Becali. Ce lovitură a pregătit patronul roş-albaştrilor

Cupa Mondială

Comentarii

Maroc a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar, după ce a fost învinsă în semifinalele competiţiei, scor 2-0, de campioana entitre, Franţa.

Maroc luptă acum pentru locul al treilea, sâmbătă, cu Croaţia, şi rămâne în istoria competiţiei, fiind prima ţară africană care accede în semifinalele unei Cupei Mondiale.

Astfel, cota selecţionerului marocan Walid Regragui a crescut enorm, iar multe detalii interesante din cariera fostului fundaş au ieşit la suprafaţă. Una dintre cele mai interesante dezvăluiri este cea despre un posibil transfer la FCSB.

Walid Regragui a fost dorit insistent la vicecampioana României, în 2007, când fostul fundaş dreapta era sub contract cu Racing Santander. Ajuns liber de contract în Franţa, la Dijon, actualul selecţioner al Marocului a mai negociat cu alte cluburi importante din Europa, printre care FC Copenhaga şi Montpellier.

Deşi Regragui era interesat de un eventual transfer la FCSB, o echipă care în acea perioadă evolua constant în grupele cupelor europene, inclusiv în Liga Campionilor, mutarea a picat din alte motive. Fostul fundaş dreapta era considerat jucător comunitar, iar Gigi Becali a refuzat să transfere un fotbalist musulman, conform fanatik.ro.

În locul lui Regragui, FCSB l-a adus pe postul de fundaş dreapta pe polonezul Pawel Golanski.

  • 8 fotbalişti străini a avut FCSB în lot în 2007: Robinson Zapata, Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara, Pepe Moreno, Dayro Moreno, Andres Mendoza, Habib Habibou şi Dino Eze
  • Walid Regragui a evoluat la RC Paris, Toulouse, Ajaccio, Racing Santander, Dijon şi Grenoble

Afla mai multe despre: maoc 

viewscnt
Articole similare