Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Becali a renunţat la un nou fotbalist şi l-a dat la un club de tradiţie din Liga 2: "N-avea cum altfel"

OUT de la FCSB. Becali a renunţat la un nou fotbalist şi l-a dat la un club de tradiţie din Liga 2: "N-avea cum altfel"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a început deja pregătirea pentru perioada de transferuri din iarnă, iar oficialii roş-albaştrilor sunt dispuşi să mai renunţe la câţiva jucători în luna următoare.

FCSB a trecut cu bine şi peste deplasarea de la Chindia Târgovişte, s-a impus cu 2-0 şi a făcut un nou pas important în cursa pentru titlu. Acum, pentru vicecampioana României urmează meciul cu CFR Cluj, joi, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1.

În cazul în care FCSB îşi va câştiga şi ultimele partide rămase de disputat în acest an, Gigi Becali a promis investiţii serioase în pauza de iarnă. Latifundiarul din Pipera este dispus să-i întărească lotul lui Mihai Pintilii, însă şi-a conceput şi o listă neagră cu fotbaliştii care urmează să fie daţi afară la începutul anului următor.

Pe lângă aceştia, FCSB vrea să-l împrumute şi pe Alexandru Musi la o echipă de top din liga secundă. Poli Iaşi a încheiat anul pe locul al doilea şi luptă cu şanse reale la promovarea în Superligă, astfel că oficialii clubului vor să-i întărească serios lotul lui Leo Grozavu.

”Alexandru Musi, de la FCSB, este unul dintre jucătorii pe care ni-i dorim. Suntem în discuţii cu conducerea clubului FCSB pentru un împrumut. E clar că nu va ceda FCSB decât sub formă de împrumut un jucător născut în 2004”, a declarat, pentru liga2.ro, managerul executiv Florin Briaur.

Văzut drept un jucător de mare perspectivă, Alexandru Musi n-a prins prea multe minute în acest sezon la FCSB, astfel că oficialii roş-albaştrilor caută acum să-l împrumute pe tânărul mijlocaş la o echipă unde poate evolua mai des.

  • 1 gol a marcat Musi în cele 8 partide jucate pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile
  • 150 de mii de euro valorează Alexandru Musi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare