Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia lui Pintilii l-a scos din minţi pe Gică Popescu: "Cum e permisă această situaţie nesimţită?". Răducioiu a continuat ironiile: "Magazionerul când vine la interviuri?"

Declaraţia lui Pintilii l-a scos din minţi pe Gică Popescu: "Cum e permisă această situaţie nesimţită?". Răducioiu a continuat ironiile: "Magazionerul când vine la interviuri?"

FCSB

Comentarii

Situaţia de pe banca FCSB-ului continuă să agite apele în Superligă. Nemulţumit de faptul că Mihai Pintilii vine şi vorbeşte la interviuri în locul antrenorului, deşi nu deţine licenţa PRO, Gheorghe Popescu a avut un discurs dur la adresa oficialilor vicecampioanei României.

"Eu sunt delegatul echipei, eu doar fac schimbările, nu dau indicaţii, n-am voie să mă ridic de pe bancă" , a spus Mihai Pintilii, la finalul meciului câştigat de FCSB, scor 2-0, duminică, împotriva Chindiei.

Imediat după declaraţia oferită de Pintilii, Gheorghe Popescu a răbufnit în direct.

"Are voie să vină delegatul echipei la interviu? Eu ştiam că vin antrenorii, nu delegaţii. Eu am văzut în timpul meciului că Leo Strizu dădea indicaţii, eu nu l-am văzut pe Mihai Pintilii să iasă la margine şi să dea indicaţii. Leo Strizu este antrenorul echipei.

Poate e mai timorat, dar se va adapta uşor în faţa camerelor şi la întrebările jurnaliştilor.

Poate Leo Strizu are ceva de spus, pentru că el este antrenorul acestei echipe. Nu contează ce spune patronul, important este ce scrie pe hârtie, iar acolo scrie clar că Leo Strizu este antrenor" , a declarat Gheorghe Popescu la Prima Sport.

Prezent şi el în studio, Florin Răducioiu a ironizat situaţia de la FCSB: "Dar magazionerul când vine la interviu? Nu e posibil aşa ceva într-o ţară civilizată. Nu se poate să vină la declaraţii delegatul echipei".

Apoi, Gheorghe Popescu a continuat: "LPF şi FRF ar trebui să oprească aceaste practici incorecte. Dacă Hagi, Petrescu sau Dorinel Munteanu au licenţa PRO... Hai să-i lăsăm pe ei. Bine, ce-i drept, eu am fost pus la şcoala de antrenori să trec cu mingea printre jaloane, apoi să dau gol de la o distanţă de 30 de metri. În acel moment, eu am zis că nu am această capacitate şi am luat decizia să mă las de antrenorat.

Acesta este fotbalul păstorit de domnii de la FRF. De ce le convine celor de la FRF să fie într-o situaţie atât de nesimţită? Domnii de la FRF doresc să aibă un fotbal praf, pentru că, dacă ar fi un fotbal senzaţional, n-ar putea să facă anumite lucruri... Dacă fotbalul este praf, domnii de la FRF îşi fac şi ei liniştiţi toate mendrele".

Afla mai multe despre: pintilii 

viewscnt
Articole similare