Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidente şocante în mai multe oraşe din Franţa, după meciul cu Maroc. Un băiat de 14 ani a murit, după ce a fost lovit de o maşină

Incidente şocante în mai multe oraşe din Franţa, după meciul cu Maroc. Un băiat de 14 ani a murit, după ce a fost lovit de o maşină

Cupa Mondială

Comentarii

Poliţia a efectuat 115 arestări în zona Parisului, în urma victoriei Franţei în meciul de la Cupa Mondială în faţa Marocului. La Montpellier, un băiat de 14 ani a murit după ce a fost lovit de o maşină.

Pe Champs-Élysées din Paris, Bordeaux, Lyon sau Marsilia, calificarea Franţei în finala Cupei Mondiale-2022 a fost sărbătorită miercuri seara târziu de mii de suporteri într-o atmosferă în mare parte bună, dar şi cu incidente şi arestări şi un accident mortal la Montpellier.

Un total de 115 arestări au avut loc la Paris, a anunţat poliţia, cu puţin înainte de ora 1 dimineaţa de joi.

La Montpellier, în Hérault, un băiat de 14 ani a murit după ce a fost lovit de un şofer. Potrivit deputatului Nupes de l'Hérault Nathalie Oziol, faptele s-au petrecut în cartierul popular La Paillade, iar victima avea 14 ani, a indicat ea pe Twitter, regretând că acest „eveniment sportiv se încheie într-o tragedie absolută.

Aproximativ 10.000 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi în Franţa pentru a-i supraveghea pe suporterii celor două echipe - inclusiv 5.000 la Paris şi regiunea Parisului.

Afla mai multe despre: franta 

viewscnt
Articole similare