Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO-ŞOCANT | Un steward a fost lovit cu bestialitate de un ultras al Petrolului. Jandarmii n-au intervenit

VIDEO-ŞOCANT | Un steward a fost lovit cu bestialitate de un ultras al Petrolului. Jandarmii n-au intervenit

Superliga

Comentarii

Un steward care asigura ordinea la Rapid - Petrolul (scor 3-1) a fost bătut de un ultras al Petrolului, chiar sub ochii jandarmilor.

Derby-ul cu Rapid a mobilizat galeria Petrolului, care s-a deplasat la Bucureşti într-un număr destul de important. Însă printre suporteri şi-au făcut loc şi huligani.

Unul dintre aceştia a lovit cu bestialitate un steward care venise în zonă tocmai pentru a se asigura cu suporterii Petrolului nu vor provoca incidente.

Un steward a fost bătut de un ultras al Petrolului. Jandarmii n-au intervenit

Derby-ul Rapid - Petrolul este recunoscut pentru rivalitatea foarte ridicată. La meciul de pe National Arena, ”lupii galbeni” au fost susţinuţi de un număr însemnat de fani.

Însă mulţi dintre ei au provocat incidente. Mai mulţi ultraşi au încercat să rupă cordonul de securitate de pe stadion, pentru a pătrunde în zona în care se aflau suporterii Rapidului.

A fost motivul pentru care jandarmii şi-au făcut apariţia în tribune. De asemenea, un grup de stewarzi au încercat să-i împiedice să provoace incidente.

Însă unul dintre stewarzi a avut de suferit. Pe imagini se poate observa cum un ultras al Petrolului îl pocneşte în faţă pe steward şi apoi sare să-l lovească cu pumnii şi picioarele.

Totul s-a întâmplat sub privirile jandarmilor, care n-au intervenit. În schimb, suporterul agresiv pare că este certat dur de un alt ultras al Petrolului pentru loviturile aplicate stewardului.

Până la urmă, după acest incident, jandarmii au decis să-i scoate pe stewarzi din acea zonă.

Galamaz a fost lovit chiar pe teren de un suporter al Petrolului

Agresivitatea unora dintre ultraşii Petrolului este arhicunoscută. Pe 30 octombrie 2011, pe stadionul din Ploieşti a avut loc unul dintre cele mai grave incidente din ultimii 30 de ani.

În timpul derby-ului Petrolul - FCSB, un ultras a intrat pe teren şi l-a lovit puternic pe George Galamaz cu pumnul în ureche. Jucătorul a fost nevoit să plece cu ambulanţa la spital, deoarece avea hemoragie la urechea dreaptă.

În urma acelei lovituri, George Galamaz a suferit o fractură de os zigomatic. Cât despre agresor, acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Afla mai multe despre: rapid petrolul 

viewscnt
Articole similare