Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! :) Cum s-a îmbrăcat Ivana Knoll la semifinala Franţa - Maroc. A surprins pe toată lumea

Lovitură de teatru! :) Cum s-a îmbrăcat Ivana Knoll la semifinala Franţa - Maroc. A surprins pe toată lumea galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Ivana Knoll n-a plecat acasă, deşi Croaţia a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar 2022. Ea a asistat la semifinala Franţa - Maroc 2-0.

Ivana Knoll, cea mai cunoscută dintre suporterii Croaţiei şi una dintre petele de culoare ale Cupei Mondiale 2022, a rămas în Qatar, deşi naţionala pe care a susţinut-o a fost elimiantă de Argentina, în semifinale.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a preferat să mai rămână în Qatar şi, foarte probabil, ea va asista şi la finala dintre Argentina şi Franţa, programată duminică, de la 17:00.

Cum s-a îmbrăcat Ivana Knoll la semifinala Franţa - Maroc 2-0

Până la finală, Ivana Knoll a asistat la partida dintre Franţa şi Maroc, din semifinalele Cupei Mondiale. Fotomodelul croat a surprins şi de această dată prin vestimentaţie.

Dacă la Cupa Mondială a devenit cunoscută prin ţinutele ei provocatoare, în culorile Croaţiei, acum ea a îmbrăcat ceea ce pare a fi un body, de culoare neagră.

O ţinută mult mai cuminte faţă de cele cu care ne-a obişnuit până acum. Totuşi, n-a renunţat la decolteul generos, care a atras din nou foarte multe priviri.

Ea a fost suporter neutru la acest meci şi, probabil, a ales culoarea neagră pentru a-şi exprima tristeţea faţă de eliminarea Croaţiei de la Cupa Mondială.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU IVANA KNOLL!

Cine este Ivana Knoll, cea mai celebră suporteră de la Cupa Mondială Qatar 2022

În vârstă de 30 de ani, Ivana Knoll s-a născut în Frankfurt, Germania, din părinţi croaţi. Şi-a petrecut primii 7 ani din viaţă în Germania, apoi familiei ei s-a mutat în Bosnia şi în prezent locuieşte în Croaţia, în Zagreb.

Este fotomodel, influencer, vedetă tv şi antreprenor şi ea a participat şi la Cupa Mondială din Rusia 2018. Însă a devenit cu adevărat celebră la Mondialul din Qatar 2022.

Ivana Knoll a ignorat constant regulile stricte impuse de cultura musulmană când vine vorba despre îmbrăcăminte şi s-a afişat la meciuri în ţinute foarte provocatoare.

La un moment dat s-a zvonit chiar că autorităţile din Qatar ar dori să-i interzică accesul pe stadioane. Totuşi, ea a continuat să fie surprinsă la meciurile Croaţiei.

După această Cupă Mondială, Ivana Knoll a câştigat aproape două milioane de fani pe contul ei de Instagram.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ivana 

viewscnt
Articole similare