Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost nominalizată la cea mai bună carte din Germania. Trebuie să fie ceva foarte interesant acolo”. Marica, despre cartea lui Duckadam

”A fost nominalizată la cea mai bună carte din Germania. Trebuie să fie ceva foarte interesant acolo”. Marica, despre cartea lui Duckadam

Special

Comentarii

Ciprian Marica spune că este nerăbdător să citească ”Der Tormann” (n.r. portarul), cartea lansată de Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam şi-a lansat cartea, ”Der Tormann”, în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada Germaniei la Bucureşti.

La ceremonie au fost invitate multe personalităţi, printre care Ciprian Marica şi Ilie Dumitrescu. Fostul atacant al lui Stuttgart şi Schalke spune că abia aşteaptă să o citească.

Ciprian Marica, despre cartea lui Duckadam: ”Sunt privilegiat şi bucuros să o citesc”

Miercuri, în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada Germaniei, Helmut Duckadam - care este şi cetăţean german - şi-a lansat cartea, ”Der Tormann”.

Deocamdată, cartea este doar în limba germană, dar ea urmează să fie tradusă. Ciprian Marica a participat şi el la eveniment şi spune că abia aşteaptă să o citească.

Fostul internaţional român susţine că Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei la Bucureşti, i-a transmis că ”Der Tormann” a fost nominalizată în ţara sa la titlul de cea mai bună carte din 2022.

Marica susţine că aşteaptă să fie tradusă în română şi îşi doreşte să afle, printre altele, ce trăiri a avut Duckadam în momentul în care a apărat toate penalty-urile în finala Cupei Campionilor Europeni, Sevilla 1986.

”Sunt privilegiat şi bucuros să pot să citesc această carte. Deocamdată este doar în germană. Din ce-am înţeles de la domnul ambasador, a fost nominalizată la cea mai bună carte din Germania. Lucru ce, clar... trebuie să fie ceva foarte interesant acolo. De abia aştept s-o citesc”, a declarat Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare