Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un francez a leşinat după ce a fost lovit de o minge şutată de Mbappe. Cum a reacţionat atacantul când şi-a dat seama ce a făcut. VIDEO

Un francez a leşinat după ce a fost lovit de o minge şutată de Mbappe. Cum a reacţionat atacantul când şi-a dat seama ce a făcut. VIDEOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Un suporter şi-a pierdut conştiinţa după ce a fost lovit de o minge şutată de Kylian Mbappe la încălzire. Atacantul francez şi-a prezentat scuze.

Un suporter al Franţei, care avea bilet în peluza din spatele porţii la care Mbappe şi Giroud şi-au exersat şuturile, a fost lovit de un balon şutat de atacantul lui PSG.

Bărbatul se afla în primele rânduri şi a fost lovit în plin de mingea şutată cu putere de Kylian Mbappe.

Un bărbat a leşinat după ce a fost lovit în plin de o minge şutată de Mbappe

Încălzirea făcută de jucătorii Franţei înaintea semifinalei cu Maroc s-a transformat într-un eveniment nefericit pentru un suporter francez.

Acesta se afla în peluza din spatale porţii la care Kylian Mbappe şi Olivier Giroud îşi exersau şuturile de la distanţă.

O minge şutată cu multă forţă de Mbappe l-a lovit însă pe un suporter în vârstă de 40 de ani. Acesta a leşinat şi a avut nevoit de câteva minute pentru a-şi reveni.

Kylian Mbappe a văzut incidentul, şi-a dat seama de gravitatea situaţiei şi a mers la peluză să se asigură că starea bărbatului este bună. Apoi, i-a dat mâna şi şi-a prezentat scuze.

Naţionala Franţei a reuşit să se califice în finala Cupei Mondiale după ce a trecut cu 2-0 de revelaţia Maroc. Golurile au fost marcate de Theo Hernandez (5) şi Kolo Muani (79).

Kylian Mbappe a fost integralist, dar a avut multe momente în care a dispărut din joc, mai ales şi pe fondul unui marcaj bun făcut de apărarea Marocului.

În finală, Franţa va juca împotriva Argentinei, care s-a calificat în ultimul act după ce a trecut de Croaţia cu 3-0.

Argentina - Franţa - finala Cupei Mondiale Qatar 2022 - este programată duminică, de la 17:00.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare