Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O va prelua Mihai Rotaru pe Steaua? ”El şi Gigi au fotbalul în sânge”

O va prelua Mihai Rotaru pe Steaua? ”El şi Gigi au fotbalul în sânge”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir a comentat zvonurile care susţin că Mihai Rotaru va pleca de la Universitatea Craiova şi ar fi interesat să o preia pe Steaua.

În ultima perioadă, Mihai Rotaru s-a declarat dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Universitatea Craiova şi ar fi chiar dispus să renunţe la echipă.

Pe fondul acestei nemulţumiri a apărut zvonul că el ar fi interesat să o preia pe Steaua, mai ales că în tinereţe ar fi ţinut cu echipa din Ghencea.

Ce spune despre Dumitru Dragomir despre varianta Mihai Rotaru la Steaua

Mihai Rotaru a făcut din Universitatea Craiova una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1, din ultimii ani.

Însă, în ciuda investiţiilor, el n-a reuşit niciodată până acum să se bucure de un titlu în Liga 1. În plus, nici în Europa echipa n-a strălucit.

Apele s-au agitat şi mai mult după plecarea lui Mirel Rădoi, demisie în urma căreia Mihai Rotaru şi-a atras foarte multe critici din partea suporterilor.

În tot acest peisaj, au apărut zvonuri că Mihai Rotaru ar vrea să cedeze echipa în vară şi ar fi interesat să o preia pe Steaua.

Echipa din Ghencea încă n-are drept de promovare, dar o schimbare din regulamentul intern îi permite acum să se asocieze şi cu privaţi. Prin această mişcare, Steaua ar avea dreptul să promoveze.

Însă Dumitru Dragomir nu crede nimic din toată această poveste. Bun cunoscător al fotbalului autohton, pe care l-a condus ani la rând, Dragomor susţine că Mihai Rotaru nu va renunţa la Universitatea Craiova.

Fostul preşedinte al LPF spune că Mihai Rotaru urmăreşte prin aceste zvonuri să calmeze galeria Universităţii Craiova, care-l critică tot mai mult. 

”Părerea mea este că Rotaru nu va pleca niciodată de la Craiova. Dacă pleacă de la Craiova se curăţă. Ăsta şi Gigi au fotbalul în sânge. Nu pot fără fotbal. El face toată treaba asta doar pentru a mai linşti galeria, care foarte înfierbântată”, a spus Dragomir pentru orangesport.ro.

Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: rotaru 

viewscnt
Articole similare