Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Omul care a recunoscut discuţiile pentru revenirea lui Ilie Dumitrescu în Liga 1: ”Am discutat chiar despre anumiţi jucători”

EXCLUSIV | Omul care a recunoscut discuţiile pentru revenirea lui Ilie Dumitrescu în Liga 1: ”Am discutat chiar despre anumiţi jucători”

Superliga

Comentarii

Ilie Dumitrescu a primit o ofertă pentru un proiect interesant, la una dintre echipele mari din Liga 1, dar negocierile nu s-au mai concretizat.

În vârstă de 53 de ani, Ilie Dumitrescu a fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români din ultimii 30 de ani.

Ulterior, el a încercat să-şi dezvolte o carieră în antrenorat, însă, din 2010, a renunţat să mai practice această meserie.

Ilie Dumitrescu a primit o ofertă să revină în Liga 1

Pe Ilie Dumitrescu am fi putut să-l vedem din nou activând la un club din Liga 1. Şi nu orice club, ci la UTA Arad, una dintre echipele mari din Liga 1, echipă cu 6 titluri de campioană în palmares.

La începutul acestui sezon au fost discuţii pentru preluarea clubului din Arad de către un grup de oameni de afaceri condus de Simon Apreutese, unul dintre cei mai apreciaţi afacerişti din România.

Discuţiile au fost atât de avansate, încât Simon Apreutese şi echipa sa au demarat discuţiile inclusiv cu jucători care ar fi trebuit să vină la UTA.

Dar schimbări ar fi urmat să apară şi la nivelul conducerii. Din echipă ar fi urmat să facă parte şi Ilie Dumitrescu, care ar fi ocupat o funcţi de conducere şi care ar fi revenit astfel în Liga 1 după o pauză de 12 ani.

Ilie Poenaru, cel care a fost ales antrenor de către cei care ar fi urmat să preia clubului, susţine că a avut atunci o întâlnire cu Ilie Dumitrescu în care au vorbit inclusiv despre transferuri. Ba chiar au făcut şi o analiză.

”Aşa a fost discuţia, să vină şi dânsul. Eu mă bucuram, pentru că era alături de mine. N-are rost să mai vorbim de Mister, pentru că era de mare ajutor pentru mine, să ne consultăm şi să facem lucrurile împreună.

Am apucat să discut, nu foarte mult, el n-a venit de la începutul întâlnirii (n.r. cu afaceriştii care doreau să preia clubul), a venit spre finalul întâlnirii şi am stat nişte zeci de minute şi am discutat anumite lucruri, chiar de anumiţi jucători, am făcut cu el o analiză”, a dezvăluit Ilie Poenaru pentru Orange Sport.

Până la urmă, negocierile pentru preluarea clubului UTA au picat în ultimul moment, după ce au apărut mai multe neînţelegeri în discuţie.

Ilie Dumitrescu n-a mai activat la un club din septembrie 2010, când s-a despărţit de FCSB, după numai 8 meciuri, unde a ocupat funcţia de antrenor. 

Afla mai multe despre: ilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare