Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Christoph Daum, fostul selecţioner al României diagnosticat cu cancer pulmonar: ”Sunt pe un drum bun spre recuperare”

Mesajul lui Christoph Daum, fostul selecţioner al României diagnosticat cu cancer pulmonar: ”Sunt pe un drum bun spre recuperare”
Comentarii

Fostul selecţioner al României, Christoph Daum (68 de ani), a fost diagnosticat, recent, cu cancer.

Christoph Daum a transmis un mesaj optimist de Crăciun referitor la starea lui de sănătate: ”Sunt pe un drum bun spre recuperare”

Acum, de sărbători Daum a revenit cu veşti bune. "Sunt pe drumul cel bun spre vindecare", a scris pe Instagram Christoph Daum. 

Germanul a postat urări de Crăciun şi de Anul Nou pe Instagram şi a vorbit şi despre tratamentul său împotriva cancerului.

"În acelaşi timp, aş dori să exprim sincere mulţumiri pentru nenumăratele cuvinte de încurajare şi sprijin din ultimele luni. Mi-au dat putere şi încredere şi au avut un impact extrem de pozitiv asupra tuturor tratamentelor. Sunt pe drumul cel bun spre vindecare", a scris Daum.

Antrenorul are 10 meciuri pe banca primei reprezentative a României. Bilanţ: 3 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri.

Daum a cucerit campionatul în Germania în 1992 alături de Stuttgart şi de 3 ori în Turcia, o dată cu Besiktas (1995) şi de două ori alături de Fenerbahce (2004 şi 2005).

Afla mai multe despre: daum 

viewscnt
Articole similare