Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, poveste senzaţională despre cum a semnat cu CFR Cluj în 2007! Dialog savuros cu Paszkany: "Serios!" | EXCLUSIV

Ioan Andone, poveste senzaţională despre cum a semnat cu CFR Cluj în 2007! Dialog savuros cu Paszkany: "Serios!" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat la Sport Cast cu Sile, un podcast Orange Sport, Ioan Andone (62 de ani) a povestit cum a ajuns să semneze cu CFR Cluj în 2007, primul mandat de antrenor în Gruia. "Fălcăsoul" a dezvăluit că mai întâi a semnat contractul şi a devenit, oficial, antrenorul CFR-ului, abia apoi l-a cunoscut pe Arpad Paszkany, fostul patron al clujenilor.

La sfârşitul lui mai 2007, după ce CFR Cluj terminase pe locul trei în clasamentul din Liga 1, Arpad Paszkany l-a dorit pe Ioan Andone ca antrenor în Gruia. În podcastul SportCast cu Sile, "Ando" a dat din casă detalii despre cum a ajuns să semneze şi să fie antrenorul clujenilor.

Ioan Andone, poveste senzaţională despre cum a semnat cu CFR Cluj în 2007! Dialog savuros cu Paszkany: "Serios!" | EXCLUSIV

Ioan Andone a adus primul titlu de campioană din istoria CFR Cluj, în 2008, după o mare luptă cu FCSB. Totul a fost posibil după ce Arpad Paszkany l-a convins pe "Fălcos" să preia frâiele echipei. Antrenorul a dezvăluit că a semnat şi a devenit oficial antrenor la CFR înainte să-l cunoască faţă în faţă pe Paszkany.

Abia după ce a semnat, Arpad Paszkany l-a aşteptat la aeroport pe Ioan Andone: "Când m-am dus prima dată la CFR, nici nu m-am văzut cu Paszkany, doar am vorbit la telefon. Mi-a trimis contractul la un avocat. M-am dus lângă televiziune, serios, am luat contractul, mi-am pus ochelarii. Îl semnez, zice 'gata, eşti în regulă, eşti antrenor la CFR'. Am dat telefon, m-a aşteptat la aeroport, ne-am cunoscut, am avut un dialog despre lot", a spus Ioan Andone, la SportCast cu Sile, podcastul Orange Sport.

În plus, Andone a dezvăluit un schimb de replici amuzant cu Paszkany, care voia doar "un pas în faţă" faţă de locul trei pe care-l ocupase CFR Cluj la finalul sezonului. "Am văzut lotul. Zice 'Am terminat pe 3, dacă luăm locul doi e bine, Ando. Să facem numai un pas înainte'. Zic 'Dar nu cumva să spui la jucători asta!' Nu e soluţie locul doi", a mai spus Andone.

Ioan Andone a antrenat la CFR Cluj în două rânduri, mai 2007 - august 2008 şi aprilie 2012 - octombrie 2012.

Afla mai multe despre: ioan andonecfr clujarpad paszkanycontract 

viewscnt
Articole similare