Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A avut frustrările lui”. Ilie Poenaru a dat din casă. De ce nu s-a înţeles cu Keşeru la UTA | EXCLUSIV

”A avut frustrările lui”. Ilie Poenaru a dat din casă. De ce nu s-a înţeles cu Keşeru la UTA | EXCLUSIV

UTA

Comentarii

Claudiu Keşeru (35 de ani) a fost transferat în această vară de UTA, după o experienţă nereuşită la FCSB.

”A avut frustrările lui”. Ilie Poenaru a dat din casă. De ce nu s-a înţeles cu Keşeru la UTA | EXCLUSIV 

Aducerea lui Claudiu Keşeru la UTA a fost una care a trezit speranţe mari suporterilor arădeni. Nu doar că este cel mai titrat fotbalist care a îmbrăcat vreodată tricoul acestui club legendar, un club care a câştigat şase campionate în România, dar şi pentru experienţa pe care ar fi putut să o aducă. 

Lucrurile, însă nu au decurs precum s-au aşteptat cei de la Arad. Keşeru a avut probleme cu Ilie Poenaru, antrenorul echipei. Cei doi şi-au aruncat săgeţi de la distanţă după anumite meciuri. Sub comanda lui Poenaru, Keşeru a fost chiar şi exclus din lot!

Acum, Ilie Poenaru a vorbit, în exclusivitate pentru Orange Sport, despre situaţia lui Claudiu Keşeru la UTA Arad. 

”N-a fost niciun jucător adus peste mână. Pe Claudiu eu l-am dorit, am avut discuţii interminabile cu el, într-o perioadă de o lună de zile cred că am vorbit aproape în fiecare zi. 

El avea nevoie de o perioadă mult mai mare de reîntegrare, readaptare, pregătire fizică în grup organizat pentru că el la FCSB s-a antrenat separat. După ce am terminat cantonamentul din Slovenia, înţelegerea pe care o aveam cu el, îmi doream să reîntre treptat , fiind ales şi căpitan de echipă  avea cumva dreptate. 

Mi-a şi spus că el a venit şi ca reprezintă ceva pentru fotbalul din Arad şi că trebuie să intre să joace, să ajute echipa, pe mine. S-a văzut că nu dădea randamentul scontat, iar eu trebuia să văd interesul echipe şi cumva să îi prelungesc această integrare. El, bineînţeles, că s-a supărat, a avut frustrările lui, supărările lui, dar nu mi-a creat probleme, s-a antrenat 100%.

(n.r. despre declaraţiile date în presă) Erau supărările lui, pe care şi le-a asumat, nu m-am supărat, dar am avut o discuţie după aceea şi i-am spus că e important şi ar fi bine să aibă grijă ce declară pentru că este un jucător important pentru UTA şi trebuie să aibă grijă pentru că e căpitanul echipei iar ceea ce declarp se poate răsfrânge şi asupra vestiarului, iar el trebuie să fie un exemplu”, a declarat Ilie Poenaru pentru Orange Sport. 

Jucătorul de 35 de ani a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu ”Bătrâna Doamnă”, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

EXCLUSIV | Pariul lui Mihai Stoica: "Peste 40.000!". Meciul care va "rupe" Arena Naţională, în opinia managerului "roş-albaştrilor"

Afla mai multe despre: claudiu keseruilie poenaru 

viewscnt
Articole similare