Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Săpunaru, "ultras" la meciul Rapid - Gyor 30-27, de la handbal. Imagini spectaculoase cu căpitanul din Giuleşti!

VIDEO | Săpunaru, "ultras" la meciul Rapid - Gyor 30-27, de la handbal. Imagini spectaculoase cu căpitanul din Giuleşti!

Rapid

Comentarii

Cristian Săpunaru (37 de ani) e trup şi suflet pentru Rapid, indiferent de sport. Căpitanul giuleştenilor a fost prezent în Sala Polivalentă la meciul Rapid - Gyor, din Liga Campionilor.

Profitând de pauza pe care a luat-o Superliga pentru Cupa Mondială, Cristian Săpunaru a fost să vadă echipa de handbal feminin al Rapidului într-un meci important. Cu Gyor, în grupele Ligii Campionilor, şi a asistat la o victorie importantă a jucătoarelor "vişinii".

VIDEO | Săpunaru, "ultras" la meciul Rapid - Gyor 30-27, de la handbal. Imagini spectaculoase cu căpitanul din Giuleşti!

Rapid a bătut-o pe Gyor la handbal, o victorie importantă, scor 30-27, şi a avut spectatori de lux. Căpitanul echipei de fotbal, Cristian Săpunaru, a fost să vadă meciul pe viu şi a fost activ în timpul partidei. A cântat alături de galerie şi le-a încurajat pe fete. A purtat chiar şi o eşarfă cu Rapid la gât, de genul celor pe care le poartă ultraşii.

Vizita lui Săpunaru la handbal a fost cu noroc pentru echipă, care a câştigat contra maghiarelor de la Gyor, scor 30-27.

Rapid - Gyor 30-27, în grupele Ligii Campionilor la handbal

Campioana la handbal feminin Rapid Bucureşti şi-a luat revanşa, pe teren propriu, în faţa formaţiei ungare Gyor ETO, duminică, scor 30-27 (15-16), în etapa a VIII-a din grupa B a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare au fost Grozav 7goluri, Buceschi 7, Lopez 5, pentru Rapid, respectiv Ryu 5, Oftedal 5, Nze Minko 5, pentru Gyor.

În etapa a VIII-a a grupei B s-au mai jucat meciurile dintre Kastamonu - Metz 23-28, Team Esbjerg - Lokomotiva Zagreb 33-20, iar ultima dispută a rundei va avea loc duminică, între Storhamar - Buducnost.

În primele partide din grupa B, campioana României a obţinut rezultatele: 31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK, 34-32 cu Team Esbjerg, 30-30 cu Buducnost, 27-25 cu Storhamar şi 30-32 cu Gyor ETO.

După opt etape, campioana României are 12 puncte în clasament, pe locul 4. Lider este Metz, cu 13 puncte, urmată de Gyor şi Team Esbjerg, cu 12.

Rapid Bucureşti va disputa următoarul meci în 17 decembrie, în deplasare, cu Storhamar.

În grupa A din competiţie joacă şi vicecampioana CSM Bucureşti, locul 2 după opt etape.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Afla mai multe despre: rapidsapunaruvideosalahandballiga campionilor 

viewscnt
Articole similare