Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piţurcă îi dă dreptate lui Florinel Coman: ”Dacă era Mbappe la FCSB şi juca cum a jucat în prima repriză a finalei, îl schimba Gigi în două secunde” | EXCLUSIV

Piţurcă îi dă dreptate lui Florinel Coman: ”Dacă era Mbappe la FCSB şi juca cum a jucat în prima repriză a finalei, îl schimba Gigi în două secunde” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Piţurcă a vorbit despre evenimentele de la una dintre fostele sale echipe, FCSB. Florinel Coman (24 de ani) l-a ironizat public pe Gigi Becali, iar fostul selecţioner i-a dat dreptate fotbalistului, punctând că partonul este şi antrenorul echipei.

În urma victoriei obţinute de FCSB împotriva celor de la FC Botoşani, scor 1-0, în ultima etapă din 2022 a Superligii, Florinel Coman a oferit o declaraţie fabuloasă, prin care l-a ironizat pe Gigi Becali.

Întrebat dacă s-a uitat la finala Cupei Mondiale, care de abia avusese loc, Coman a recunoscut că a urmărit partida, fiind apoi întrebat şi de prestaţia lui Kylian Mbappe.

Apoi, ”Mbappe de România” a glumit că, dacă starul lui PSG juca, prin absurd, pentru FCSB, şi evolua la fel cum a făcută în prima repriză a finalei din Qatar, ar fi fost schimbat imediat.

Pe cât de amuzantă a fost ironia lui Coman, pe atât de tristă şi adevărată a fost în acelaşi timp, iar Victor Piţurcă i-a dat dreptate fotbalistului de la FCSB.

Fostul selecţioner al României, care s-a certat rău cu Becali după al doilea său mandat pe banca echipei roş-albastre, a punctat că patronul are şi funcţia de antrenor al echipei sale.

”Îl schimba Gigi în două secunde”

În plus, Piţurcă i-a transmis, din nou, lui Becali că intervenţiile sale dăunează echipei, dând exemplul lui Billel Omrani, care este pe lista neagră a patronului, la nici patru lui după ce latifundiarul a făcut eforturi pentru a îl aduce la FCSB.

Ce, nu ştiţi voi la FCSB că e antrenorul e Gigi Becali... aţi văzut declaraţia lui Coman, care şi-a luat inima în dinţi şi a spus dacă Mbappe era, era schimbat în minutul 20... aşa e!

Daca juca Mbappe cum a jucat în finală, în prima repriză, îl schimba Gigi în două secunde. Aşa se întâmplă... el nu îşi dă seama că face un rău echipei.

Cum declara de Omrani că l-ar fi schimbat... cum l-ai fi schimbat? Puteai să îl schimbi, nu faci tu schimbările?

Omrani, care e un jucător foarte bun, a demonstrat la Cluj, lasă-l să joace, că n-a jucat de foarte mult timp.

Un meci, două nu va juca la... el vrea să joace, în 15 minute să fie zmeu”, a declarat Victor Piţurcă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare