Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întrebarea care i-a făcut să râdă pe conducătorii Rapidului: ”Ce consumă jucătorii după o victorie?”. Răspunsul fabulos al lui Daniel Niculae

VIDEO | Întrebarea care i-a făcut să râdă pe conducătorii Rapidului: ”Ce consumă jucătorii după o victorie?”. Răspunsul fabulos al lui Daniel Niculae

Rapid

Comentarii

Vineri, Rapid a organizat un eveniment pentru lansarea brandului oficial de bere al clubului, Giuleşteana. În cadrul acestuia, Daniel Niculae şi Dan Şucu au răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi au fost protagoniştii unui moment fabulos, în legătură cu ”ce consumă jucătorii după o victorie”.

De abia revenită în Liga 1 în urmă cu un an şi jumătate, Rapid a intrat realmente într-o nouă eră, în care ameninţă să devină cel mai mare club din România, atât din punct de vedere comercial, cât şi sportiv.

Venirea lui Dan Şucu la club nu doar că a crescut semnificativ bugetul clubului, dar i-a adus şi un om priceput la afaceri, care ştie cum să maximizeze avantajele pe care le are la dispoziţie.

Lotul a fost îmbunătăţit semnificativ, astfel că echipa se luptă pentru podium, 10 milioane de euro au fost investite în baze de antrenamente, iar tot felul de noi iniţiative continuă să apară.

Odată ce a ajuns la un acord cu Superbet pentru redenumirea stadionului Giuleşti, Rapid a intrat într-un parteneriat foarte benefic, care i-a adus şi şansa ”tringhiulariului” cu Dormund şi Fiorentina.

”Ce consumă jucătorii Rapidului după o victorie?”

Clubul face eforturi pentru a îşi creşte profiturile, iar vineri a oraganizat o lansare unică pentru un club de fotbal din România: Rapid are de acum propriul său brand de bere.

În exclusivitate la hypermarket-ul Auchan de la Crângaşi, Giuleşteana este o bere artizanală destinată suporterilor rapidişti, care a fost scoasă pe piaţă cu preţul de 8,55 lei.

În cadrul evenimentului pentru lansare, Daniel Niculae şi Dan Şucu au răspuns mai multor întrebări şi au fost protagoniştii unui moment fabulos.

Întrebarea ”ce consumă jucătorii Rapidului după o victorie?” i-a făcut pe cei doi să râdă, dar preşedintele Niculae a ştiut să ofere un răspuns elegant.

Pizza, shaorma de la sponsorul Shaorma Băneasa şi bere, pentru că nu îi verifică pe jucători, ar fi alimentele preferate de după victorii ale giuleştenilor. :)

”(n.r. ce consumă jucătorii Rapidului după o victorie?) De obicei pizza. Şi acum şi shaorma de la Băneasa. Şi o bere, eu mă întorc cu spatele. Nu am timp să îi observ în vestiar dacă beau bere sau nu”, a declarat Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare