Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este în discuţii”. Fotbalistul din Liga 1 îşi părăseşte echipa după ce a fost convocat la naţională! Antrenorul a confirmat despărţirea | EXCLUSIV

”Este în discuţii”. Fotbalistul din Liga 1 îşi părăseşte echipa după ce a fost convocat la naţională! Antrenorul a confirmat despărţirea | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Convocat în premieră la echipa naţională la ultima acţiune, Mihai Popa (22 de ani) se pregăteşte pentru despărţirea de FC Voluntari. Într-un interviu cu Orange Sport, Liviu Ciobotariu a dezvăluit că fotbalistul urmează să plece de la club, fie acum, fie în vară.

Desemnat cel mai bun portar din Liga 1 în ultima stagiune, Mihai Popa nu a mai început la fel ce bine actualul sezon, dar a reuşit să îşi revină pe parcursul campionatului.

Odată cu pauza pentru Cupa Mondială, portarul lui FC Voluntari a prins convocarea la echipa naţională, în locul lui Ionuţ Radu, care este indisponibil din pricina unei accidentări.

Ascensiunea fostului portar al Astrei a fost una rapidă, iar, dorit de CFR Cluj în vară, fotbalistul lui FC Voluntari se pregăteşte pentru transferul carierei.

Liviu Ciobotariu a dezvăluit că lui Popa urmează să îi expire contractul în vară, astfel că cei de la club sunt în discuţii să îi prelungească înţelegerea, pentru a nu îl pierde.

Indiferent dacă semnează prelungirea sau nu, portarul urmează să o părăsească pe FC Voluntari, fie în această iarnă, fie în vară.

Ciobotariu a acceptat că este inevitabil să îşi piardă jucătorul, astfel că este dispus să renunţe din iarnă la el, pentru a putea obţine o sumă importantă de transfer măcar.

A fost convocat la naţională şi poate prinde transferul carierei

Are un moral destul de bun, a fost prima lui convocare la echipa naţională, eu mi-aş fi dorit să debuteze.

Pentru el ar trebui să fie un moment de mândrie, pentru că este prima lui convocare la naţională şi eu îi doresc să nu fie ultima, pentru că este un portar de mare calitate.

Cu siguranţă îl vom vedea în următorii ani apărând poarta echipei naţionale. Este posibil să îl pierdem. Eu mi-aş dori în vara viitoare. Lui îi va expira contractul în vară.

Am înţeles că este în discuţii cu clubul pentru a prelungi contractul. Dacă nu, eu oricum mă bazez pe serviciile lui, pentru că am mare încredere în el.

Dacă din iarnă vom avea o posibilitate să îl vindem la vreun club, atunci vom face acest lucru”, a declarat Liviu Ciobotariu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai popa 

viewscnt
Articole similare