Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a dezvăluit numele fotbalistului din Liga 1 care i se alătură lui FC U Craiova: ”Se întoarce acasă”

Adrian Mititelu a dezvăluit numele fotbalistului din Liga 1 care i se alătură lui FC U Craiova: ”Se întoarce acasă”galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Vineri, FC U Craiova a primit vizita lui CS Mioveni, într-un meci amical. Argeşenii au reuşit să se impună, scor 1-0. În urma partidei, Adrian Mititelu a oferit un interviu şi a dezvăluit numele unui jucător din Liga 1 care se va alătura echipei sale în vară.

Odată cu venirea lui Marius Croitoru pe banca tehnică a echipei, speranţele erau mari la FC U Craiova, în special din partea patronului, care stabilise ca obiectiv calificarea în play-off.

Colaborarea dintre Mititelu şi actualul antrenor de la FC Argeş nu a fost una îndelungată şi s-a încheiat cu atacuri din partea finanţatorului, care a afirmat că este vina lui Croitoru că echipa este unde este.

Aflată pe penultimul loc al Ligii 1, FC U Craiova a apelat la ”salvatorul” său, Nicolo Napoli, pentru a noua oară, iar acum speră că italianul va reuşi să redreseze din nou corabia.

Vineri, oltenii au disputat un prim meci amical înaintea reluării partidelor din Liga 1, împotriva singurei echipe din campionat aflată în urma lor în clasament, CS Mioveni.

Adrian Mititelu a dezvăluit numele fotbalistului din Liga 1 care i se alătură lui FC U Craiova

Până şi codaşa Ligii 1 a reuşit să se impună împotriva trupei din Bănie, scor 1-0. În urma partidei, Adrian Mititelu a oferit o serie de declaraţii şi a dezvăluit, printre altele, că un jucător de la Mioveni se va alătura echipei sale.

Fotbalistul în cauză este Vlad Pop (22 de ani), jucător care a fost adus în urmă cu trei ani de la Unirea Jucu, dar care a fost împrumutat în acest sezon codaşei Ligii 1.

Adrian Mititelu a dezvăluit că acesta nu va rămâne la Mioveni şi că va reveni în vară ”acasă”, glumind că acesta este doar ”în practică” la Mioveni.

”(n.r. Mioveni o va întâlni pe FCSB) Treaba lor, foarte bine că îi întâlnesc. (n.r. se întâlneşte Pop cu Compagno) Vă daţi seama că eu ţin cu Compagno, nu vorbesc de echipe aici.

Eu ţin cu Compagno, Pop... o să ţin cu el pentru că oricum peste câteva luni se întoarce acasă, aşa că... acum e în practică la Mioveni”, a declarat Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: vlad pop 

viewscnt
Articole similare