Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost la meci şi l-am văzut”. Jucătorul care i-a dat pe spate pe Nicolae Dică şi MM Stoica: ”Doamne, cât de mare fotbalist poate să fie?” | EXCLUSIV

”Am fost la meci şi l-am văzut”. Jucătorul care i-a dat pe spate pe Nicolae Dică şi MM Stoica: ”Doamne, cât de mare fotbalist poate să fie?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, MM Stoica şi Nicolae Dică au vorbit la superlativ despre căpitanul Uruguayului, Diego Godin (36 de ani). Ambii au avut şansa de a îl urmări pe viu pe fundaş şi au explicat ce l-a făcut un fotbalist atât de valoros.

Deşi are 36 de ani şi evoleuază în campionatul Argentinei, la Velez Sarfield, Diego Godin nu doar că tot a fost conovcat la Cupa Mondială, dar a fost integralist în primul meci şi a purtat banderola.

Fost căpitan al lui Atletico Madrid, fundaşul central mereu a avut calităţi de lider, iar MM Stoica şi Nicolae Dică au explicat că acestea sunt o mare parte din ceea ce îl face valoros.

Godin este un jucător destul de lent, dar compensează prin inteligenţa sa, stilul său de joc îi permite să evoluează la un nivel înalt chiar şi la o vârstă înaintată.

Jucătorul care i-a dat pe spate pe Nicolae Dică şi MM Stoica

Godin a plecat de la Atletico la Inter la o vârstă destul de... după 30 de ani. Nu a putut la Inter, nu era de nivelul ăsta. A plecat la Cagliari, era destul de uşor... e lent, dar e extraordinar de inteligent.

Am văzut un meci Espanyol - Atletico, când Godin şi Savic jucau... Doamne, stăteam foarte sus şi vedeam perfect mişcările în teren. Deborda de inteligenţă, fiind foarte lent.

Şi am zis <<Doamne, cât de mare fotbalist poate să fie ăsta?>>. Într-adevăr era fotbalist extraordinar. Contactele fizice le câştiga pe toate”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Apropo de asta, am fost la Ateltico Madrid - Juventus şi m-am dus... l-am văzut pe Godin, căpitan de echipă, la fazele fixe, îi lua şi îi organiza.

<<Tu îl iei pe ăla, tu pe ăla, tu pe ăla>>, le-a dat marcajul la toţi şi el a fost ultimul care şi-a luat un marcaj. Deci el organiza. Lider 100%. De asta a şi jucat până la vârsta asta şi joacă în continuare”, a adăugat Nicolae Dică.

Uruguay a debutat cu stângul la actuala ediţie a Campionatului Mondial, după ce a obţinut doar o remiză cu Coreea de Sud, scor 0-0. Sud-americanii mai trebuie să le înfrunte pe Portugalia şi Ghana.

Afla mai multe despre: diego godin 

viewscnt
Articole similare