Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nana Falemi face selecţie pentru şcoala sa de fotbal, grupa 2009-2010: ”Multe metode de pregătire fizică şi psihologică sunt cele pe care le-am folosit eu în carieră”

Nana Falemi face selecţie pentru şcoala sa de fotbal, grupa 2009-2010: ”Multe metode de pregătire fizică şi psihologică sunt cele pe care le-am folosit eu în carieră”galerie foto

Diverse

Comentarii

FC Nana Juniors, club de fotbal fondat de Nana Falemi în 2018, organizează în perioada 5-15 decembrie selecţie pentru copiii născuţi în anii 2009 şi 2010.

Fostul mijlocaş al Stelei şi al Naţionalei Camerunului a demarat proiectul în urmă cu patru ani din dorinţa de a le oferi micuţilor mediul ideal pentru a-şi cultiva pasiunea pentru fotbal.

Cadrul de antrenament e unul optim, iar copiii pot lucra pe teren mare , de 100m, cu cei mai buni specialişti (foşti fotbalişti crescuti in medii de performanta, preparatori fizici participanţi la JO, campioni mondiali şi europeni), alături de care îşi vor dezvolta calităţile motrice, vor căpăta deprinderi bune şi vor ajunge să se exprime cu încredere în obiectivul lor de a-şi atinge potenţialul maxim.

Selecţia pentru cei nascuti in 2009 si 2010 este adresată şi începătorilor,  dar mai ales celor care vor să-şi găsească un club la care să joace, va debuta pe 5 decembrie şi va avea loc la Baza Voinţa, aproape de staţia de metrou Aurel Vlaicu.

"Pragul de trecere la fotbalul în 11 este unul esenţial în devenirea micilor jucători şi le vom oferi toate condiţiile pentru a creşte într-un mediu în care le vom cultiva copiilor valorile morale, le vom transmite respectul pentru munca pe care o depun la antrenamente, pentru colegi, adversari şi colectiv tehnic.

Copiii primesc la noi antrenamentele şi indrumarea, de care au nevoie ca să crească bine!

După zeci de ani de experienţă competiţională, la nivel de performanţă, şi ani de studii,  mi-am conturat propria metodă/reţetă de pregătire a copiilor, şi am început sa creez o Armată de Falemi. 

La Grupa 2009/2010 în antrenamentele tehnico-tactice pe care le facem la FC Nana Juniors, punem accentul atât pe dezvoltarea tehnicii individuale 1vs1, în atac şi în apărare, cât şi pe dezvoltarea jocului de echipă.

Copiii învaţă să recunoască momentele jocului, învaţă să le rezolve împreună, în echipă, şi individual. Preocuparea mea cu cei de 2009 şi 2010 este să înţeleagă jocul, să devină responsabili;  să înveţe să aleagă singuri cele mai bune soluţii pentru rezolvarea situaţiilor din teren, nu după şabloane sau de gura antrenorului, să facă alegerile cu încredere şi să-şi asume consecinţele actiunilor lor, pe teren. Să îşi dezvolte personalitatea şi curajul şi sa acţioneze ca o echipă, să joace unul pentru celălalt!

Suntem ca o familie şi punem accentul pe adaptarea imediată la grup. Obiectivul nostru e să formăm grupe de performanţă, cu copii care vor să facă serios fotbal şi vor să urce pas cu pas pe treptele performanţei până îşi vor atinge visul. Multe metode de pregătire fizică şi psihologică sunt cele pe care le-am folosit eu în carieră",  spune Nana Falemi.

Pentru mai multe detalii despre club accesaţi site-ul www.fcnanajuniors.ro , facebook/ instagram: @fcnanajuniors

Contact: 0732415850 / 0732095158

 Galerie foto

Afla mai multe despre: falemi 

viewscnt
Articole similare