Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică i-a găsit atacant central român FCSB-ului! MM Stoica a aprobat mutarea în direct la TV: "Da. Are lovirea mingii cu capul" | EXCLUSIV

Dică i-a găsit atacant central român FCSB-ului! MM Stoica a aprobat mutarea în direct la TV: "Da. Are lovirea mingii cu capul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, a găsit o soluţie pentru echipa de la care tocmai a plecat pentru un post pe care bucureştenii au suferit în ultimele sezoane. Prezent în platou, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, l-a aprobat.

Ce atacant central român a găsit Nicolae Dică pentru FCSB

După plecarea lui Harlem Gnohere, Gigi Becali a fost constant nemulţumit de variantele de atacant central pe care le-a avut la echipă. Florin Tănase a fost folosit ca "vârf fals", dar odată cu venirea lui Andrea Compagno, în acest sezon, lucrurile par să se fi rezolvat. 

În direct la Orange Sport, Nicolae Dică a anunţat o soluţie de viitor pe postul de atacant central la FCSB. După ce l-a antrenat, principalul l-a indicat pe David Miculescu, despre care a spus că va suferi o repoziţionare în teren în următorii doi ani. De altfel, la momentul transferului de la UTA, pentru 1.7 milioane de euro, Gigi Becali a anunţat că fotbalistul se va lupta pentru un post de titular în centrul atacantului cu Bogdan Rusu. 

"În momentul ăsta, da, aia e poziţia lui (n.r. - în zonele laterale). În dreapta are randamentul mai bun, acum. Dar consider că peste un an, doi ani va deveni de zonă centrală, cum va deveni şi Tavi Popescu. 

Miculescu e precum am fost eu. În careu are execuţii, e în careu acolo, are ocazii de a marca sau marchează, e acest tip de jucător şi de asta zic că va fi de zonă centrală. Şi eu am fost în lateral la început, apoi am început să joc în zona centrală", a spus Nicolae Dică la Orange Sport. 

Transformarea lui David Miculescu e anticipată şi de cei de la echipă. Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a aprobat ce a spus Nicolae Dică şi a adăugat că fotbalistul are avantajul că loveşte bine mingea cu capul. 

"Da, iar atacanţii români nu ştiu să lovească mingea cu capul. E o mare problemă, dar el (n.r. - Miculescu) are lovirea mingii cu capul. Puţini atacanţi ştiu să lovească mingea cu capul, la români mă refer", a adăugat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

  • 24 de meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui David Miculescu la FCSB. 

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dicamihai stoicaatacant central fcsb 

viewscnt
Articole similare