Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afacerea pentru care au bătut palma Gigi Becali şi Dan Şucu. Acum este deschis şi pentru Florinel Coman: ”Dacă-l vrea, să mă sune”

Afacerea pentru care au bătut palma Gigi Becali şi Dan Şucu. Acum este deschis şi pentru Florinel Coman: ”Dacă-l vrea, să mă sune”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a dezvoltat o relaţie de amiciţie cu Dan Şucu, acţionarul Rapidului şi acum este deschis chiar şi pentru o negociere pentru Florinel Coman.

Rivali în campionat, Dan Şucu şi Gigi Becali şi-au dat mâna într-o afacerea care a fost profitabilă pentru amândoi.

Cei doi au cumpărat un teren în zona în care vor să dezvolte proiecte imobiliare şi l-au transformat în drum de acces. În urma acestei mutări, valoarea terenurilor pe care cei doi le deţin în zonă a crescut.

Gigi Becali, deschis la afaceri cu Dan Şucu: ”Dacă-l vrea pe Coman, să mă sune”

Patronul FCSB n-a exclus în totalitatea varianta în care ar face şi în fotbal afaceri cu Dan Şucu. Mai ales după ce Adi Mutu a declarat la începutul sezonului că l-ar dori pe Florinel Coman.

Gigi Becali nu este prea încântat să-l lase pe Florinel Coman la Rapid, dar a lăsat de înţeles că această variantă n-ar fi imposibilă, dacă ar negocia cu Dan Şucu:

”(n.r. despre Coman la Rapid) Sunt prieten cu Şucu, am făcut o afacere nu prea mare, acolo, ce-am făcut. Am cumpărat un teren, a venit el, am câştigat pe acolo, am rămas cu terenul.

Afacerea făcută cu el îmi facilitatează mult mai multe milioane de câştigat pe viitor. Am cumpărat teren de două hectare jumătate împreună. El dublează preţul, eu dublez preţul. Am făcut şi drumul acolo şi am şi câştigat bani.

Dacă eu vreau jucători de la Rapid, îl sun pe Şucu. Dacă-l vrea pe Coman, mă sună Şucu. Vorbe neserioase, minciuni, e om demn, nu de ăla. Mutu dă banii la Rapid? Şi eu pot să ascult de dorinţele lui Pintilii şi MM, dar când îl vreau eu (n.r. dacă vreau un jucător), dau telefon. Dacă mă sună Şucu, vorbesc cu el. Angelescu nu ştiu ce avere are, o să caut pe Google.

Nu are preţ acum Coman. Să mai aşteptăm. Nu pot cere nişte bani pe Coman. E ca şi cum aş spune că a fost Mercedes nou şi acum să cer tot 100.000 de euro. Acum nu e maşina segmentată”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Până la urmă, Gigi Becali a revenit şi spune că nu vrea să-i dea lui Florinel Coman vreo hârtie de transfer, deoarece există riscul ca acesta să plece la Rapid sau la Farul - două dintre contracandidatele la titlu.

”Nu-i dau hârtie. Eu sunt fraier. Hârtie ca să ce? Să se ducă la Rapid sau la Farul. Adică vrea împrumut, cum să le dau eu împrumut lor. Am băut gaz?”, a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: dan sucu 

viewscnt
Articole similare