Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit oferta pentru vedeta de neînlocuit a lui Dan Petrescu la CFR Cluj! Destinaţia, dezvăluită: "Ştiu" | EXCLUSIV

A venit oferta pentru vedeta de neînlocuit a lui Dan Petrescu la CFR Cluj! Destinaţia, dezvăluită: "Ştiu" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, propune câţiva fotbalişti pentru cluburile din străinătate dispuse să plătească milioane de euro. Pentru Orange Sport, Nicolae Dică a dezvăluit ce ofertă a primit echipa din Gruia pentru jucătorul de neînlocuit al lui Dan Petrescu.

Nicolae Dică a dezvăluit oferta pentru un titular al lui CFR Cluj

CFR Cluj nu mai vinde ca în urmă cu un deceniu, atunci când i-a trimis în străinătate pe Alvaro Pereira (6.5 milioane de euro, la FC Porto), Lacina Traore (6 milioane de euro, la Kuban Krasnodar) sau Rafael Bastos (3 milioane de euro, la Al-Nassr), însă continuă să propună fotbalişti. 

Printre cei mai interesanţi jucători din lotul lui CFR Cluj sunt Claudiu Petrila, Andrei Burcă, Nana Boateng, iar recent lista fost completată de ghanezul Emmanuel Yeboah, care la 19 ani şi-a câştigat locul în echipă. 

Ardelenii s-ar fi putut despărţi de fundaşul central titular Andrei Burcă. Ajuns la 29 de ani, jucătorul care a sosit de la FC Botoşani, în 2019, a fost ofertat de un club din zona Golfului, după ce a spus în mai multe rânduri că e pregătit pentru o nouă provocare. 

Nicolae Dică, fostul secund al naţionalei României, a aflat despre oferta făcută lui CFR Cluj, dar mutarea a picat, după ce Andrei Burcă s-a accidentat, în 2021. El a suferit o entorsă la nivelul genunchiului drept, iar arabii au retras propunerea. 

"A avut o ofertă de prin ţările arabe. Ştiu eu, dar atunci s-a accidentat la echipa naţională la genunchi şi a ratat transferul", a recunoscut Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Recent, preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunţat că Andrei Burcă e de vânzare pentru 1.8 milioane de euro. 

Nicolae Dică, despre Andrei Burcă: "A meritat să fie căpitanul naţionalei"

Cu multe absenţe în lot, Edi Iordănescu l-a pus căpitan pe Andrei Burcă, în victoria din meciul amical cu Moldova, scor 5-0. 

"E un jucător care s-a impus şi la CFR Cluj, şi uşor, uşor la naţională. L-am antrenat la naţională, e implicat, merge la sală, e profesionist 100%. Tot ce a făcut a fost prin muncă, pentru că are calităţi, dar nu extraoardinare. 

E foarte profesionist şi muncitor. Iată că se poate aşa. Dacă munceşti, dacă eşti serios, dacă îţi vezi de treaba ta poţi ajunge la un nivel ridicat şi el a făcut aceste lucruri. 

A ajuns şi căpitanul naţionalei, chiar dacă prin conjunctură, dar zic că a meritat să fie căpitanul naţionalei", a adăugat Nicolae Dică.

  • 140 de meciuri a disputat Andrei Burcă la CFR Cluj, cu care a cucerit trei titluri şi a jucat în Europa League şi Conference League. 

Afla mai multe despre: andrei burcaciprian deacoferta andrei burcanicolae dicacfr cluj 

viewscnt
Articole similare