Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Golul său a fost cadou de la arbitru, felicitări că a marcat la al cincilea Mondial”. Selecţionerul Ghanei, ironii pentru Cristiano Ronaldo după înfrângerea cu Portugalia

”Golul său a fost cadou de la arbitru, felicitări că a marcat la al cincilea Mondial”. Selecţionerul Ghanei, ironii pentru Cristiano Ronaldo după înfrângerea cu Portugalia

Cupa Mondială

Comentarii

Portugalia a reuşit să obţină o victorie la limită în prima etapă a grupelor Cupei Mondiale, scor 3-2, împotriva Ghanei. În ultimele secunde, portarul Diogo Costa a fost la un pas de a îi îngropa pe lustiani, cu o gafă halucinantă.

Ghana a fost la un pas de a obţine un punct nesperat din confruntarea cu Portugalia, în ciuda faptului că era condusă la două goluri în minutul 88.

Cu doar un minut rămas din timpul regulamentar, africanii au reuşit să reducă din diferenţă, iar, în ultimele secunde, au fost la un pas de a egala.

Diogo Costa a comis o gafă uriaşă, dar Portugalia a scăpat cu mare şansă de gol şi a reuşit să obţină în final trei puncte extrem de importante.

În urma partidei, prezent la flash-interviu, selecţionerul Otto Addo a ”tunat” la adresa arbitrajului, în special în legătură cu faza de la penalty-ul din care Ronaldo a deschis scorul.

Chiar Cristiano a fost cel care l-a câştigat, doar că pe reluări a fost destul de clar că lusitanul a exagerat contactul, iar Addo nu l-a iertat pentru acest lucru.

”Golul său a fost cadou de la arbitru, felicitări că a marcat la al cincilea Mondial”

Selecţionerul Ghanei l-a ironizat pe CR7 şi a criticat dur arbitrajul, punctând că nu ştie de ce mai există VAR la meciuri dacă nu este folosit cum trebuie.

Am întrebat dacă pot vorbi cu arbitrul şi mi s-a spus că este într-o şedinţă şi că nu se poate. A dat un penalty care nu a fost. Toată lumea a văzut asta.

De ce? pentru că este Cristiano Ronaldo sau ceva de genul? Nu ştiu de ce mai există VAR, nu există nicio explicaţie.

Primul gol a fost un cadou din partea arbitrului pentru Portugalia. Nu ştiu de ce nu s-a verificat la VAR, chiar nu ştiu. În orice caz, felicitări lui Ronaldo pentru că a marcat la a cincea sa Cupă Mondială.

Planul de joc a fost bun, dar arbitrul a fluierat un penalty care n-a fost. Toată lumea l-a văzut pe Salisu, ce a făcut. Am avut şansele noastre, chiar şi în ultimul minut de joc.

Nu pot să fiu mulţumit pentru că sunt zero puncte. Trebuie să câştigăm următoarele două meciuri”, a declarat Otto Addo la finalul partidei, conform as.com

Afla mai multe despre: ghana 

viewscnt
Articole similare