Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Cordea! MM Stoica a dezvăluit numele fotbalistului care îi ia locul după transfer: ”Îmi place foarte mult” | EXCLUSIV

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Cordea! MM Stoica a dezvăluit numele fotbalistului care îi ia locul după transfer: ”Îmi place foarte mult” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a recunoscut că FCSB are şanse de a îl pierde pe Andrei Cordea în această perioadă de mercato, dar a dezvăluit că vicecampioana i-a găsit deja înlocuitor fotbalistului pentru care Gigi Becali doreşte cinci milioane de euro.

Până acum, Andrei Cordea a reuşit un sezon de excepţie la FCSB, chiar dacă vicecampioana nu a avut parte de cea mai bună stagiune, în special în grupele Conference League.

Din fericire pentru ”tricolor”, prestaţiile echipei nu i-au ”pătat” reputaţia, iar în prezent este dorit de o formaţie din MLS, căreia Gigi Becali i-a cerut cinci milioane de euro pentru transfer.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a recunoscut că Andrei Cordea poate pleca dacă echipa din SUA este dispusă să plătească suma avansată de Gigi Becali.

Întrebat dacă plecarea sa nu o va afecta pe FCSB, managerul general a dezvăluit că vicecampioana i-a găsit deja înlocuitor, pe David Miculescu, adus în această vară de la UTA Arad pentru 1,7 milioane de euro.

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Andrei Cordea

”(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare