Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a confirmat posibila despărţire! FCSB poate primi o lovitură grea: ”Asta e situaţia” | EXCLUSIV

MM Stoica a confirmat posibila despărţire! FCSB poate primi o lovitură grea: ”Asta e situaţia” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a răspuns mai multor întrebări pe subiectul FCSB, în contextul zvonurilor din ultimele zile. Managerul general al vicecampioanei a confirmat că unul dintre jucătorii de bază ai echipei are şanse să plece de la Bucureşti în următoarele săptămâni.

Odată cu pauza pentru Campionatul Mondial, discuţiile în legătură cu noul antrenor de la FCSB s-au liniştit, însă au repornit zvonurile în legătură cu transferurilor jucătorilor roş-albaştri.

Mai întâi a fost dezvăluit că Adrian Şut are o ofertă de la Trabzonspor, înainte de a se afla că şi Andrei Cordea este dorit de o formaţie din MLS, al cărei nume nu este cunoscut de Gigi Becali.

Patronul de la FCSB le-a transmis americanilor că fotbalistul său este de vânzare doar pentru cinci milioane de euro şi niciun cent mai puţin, informaţie confirmată de MM Stoica.

Managerul general al vicecampioanei a recunoscut că, dacă formaţia din MLS acceptă suma cerută, iar Cordea doreşte transferul, atunci mutarea are şanse de a se realiza.

MM Stoica a confirmat posibila despărţire

Există o discuţie. Cei care s-au arătat intersaţi... Gigi a avansat o sumă şi urmează să dea răspunsul. I-am spus cam ce bani sunt în SUA, ce bani s-au dat, ce salarii se dau.

Este pur şi simplu o discuţie. Vorbim de SUA, dacă era, de exemplu, de la West Ham şi se cerea o sumă mare şi nu îl lăsau, să plece, aşa poate îl afecta, dar aşa.... ok, au fost Măţan, Mitriţă, nu e ceva ieşit din comun. Sunt puţin ironic, dar asta e situaţia

(n.r. cinci milioane a cerut Gigi?) Da. E foarte bine pentru exercţiul financiar al clubului”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Sosit la FCSB în vara lui 2021, Andrei Cordea şi-a început incredibil aventura la Bucureşti, dar s-a ”pierdut” pe parcursul sezonului.

Însă, în actuala stagiune, Cordea a început din nou incredibil sezonul, dar de această dată randamentul său nu a mai scăzut! ”Tricolorul” a fost cel mai important om al vicecampioanei până acum.

Conform transfermarkt, fotbalistul cu trei apariţii în tricoul echipei naţionale este cotat la 1,5 milioane de euro, de mai bine de trei ori mai puţin decât îşi doreşte Gigi Becali pentru el.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare