Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM a confirmat: cuplu de antrenori, în acte, la FCSB! Vor da indicaţii în locul lui Pintilii | EXCLUSIV

MM a confirmat: cuplu de antrenori, în acte, la FCSB! Vor da indicaţii în locul lui Pintilii | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În acte, FCSB va avea un cuplu de antrenori cu licenţă PRO, care vor face ca "roş-albaştri" să respecte, astfel, regulamentele FRF şi să-l ajute pe Mihai Pintilii. În plus, cei doi vor da indicaţii în locul lui "Pinti" în timpul meciurilor. Mihai Stoica a anunţat, la Orange Sport, numele celor doi.

FCSB vrea să-l ţină, cel puţin până în ianuarie, pe Mihai Pintilii pe banca tehnică, după plecarea lui Nicolae Dică. "Pinti" nu deţine licenţă pentru a putea da indicaţii în timpul meciurilor, astfel că FCSB ar avea din nou probleme ca în cazul lui Mirel Rădoi. Mihai Stoica a anunţat că, în acte, va fi un cuplu de antrenori la FCSB.

MM a confirmat: cuplu de antrenori, în acte, la FCSB! Vor da indicaţii în locul lui Pintilii | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit din nou despre "problema" antrenorului principal de la FCSB. Mihai Pintilii va pregăti echipa, cel puţin până în ianuarie, momentul când FCSB speră să-şi găsească un antrenor cu licenţă PRO, ca să nu mai fie nevoită să "dribleze" regulamentele FRF.

Mihai Stoica a anunţat că, în acte, FCSB va avea cel mai probabil un cuplu de antrenori cu licenţă PRO, care vor da indicaţii în locul lui Mihai Pintilii în timpul meciurilor. Leo Strizu şi Ionuţ Ilie sunt oamenii din club care deţin licenţă PRO şi care pot îndeplini, cel puţin în acte, rolul de antrenor principal la FCSB.

"Delegat (n.r. - Pintilii). (n.r. - Cine va da indicaţii?) Deţinătorul licenţei PRO. (n.r. - Care sunt cei doi?) Cei doi sunt Leo Strizu şi Ionuţ Ilie, ce avem noi în club. Eu unul văd o problemă supradimensionată asta cu indicaţiile. Eu, din fericire, cu excepţia perioadei de la Urziceni, am lucrat numai la cluburi care jucau cu stadioane pline. Nu se aude nicio indicaţie! Indicaţiile se aud doar când e meciul întrerupt. La pauză poate să vorbească oricine", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Pintilii va pregăti echipa cel puţin până în ianuarie

La Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că FCSB a hotărât să aştepte cel puţin până în ianuarie pentru a numi un anternor cu licenţă PRO.

"Mai avem 4 meciuri în campionat şi unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licenţă. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar şi eu, dar Pintilii nu poate antrena. Dar eu aşa cred că vom face. Vom aştepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare", a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica antrenori fcsbcuplu antrenori fcsbfcsb cuplu antrenorimihai stoica antrenorimihai stoica fcsbmihai stoica antrenori fcsb mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare