Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul din Liga 1 care speră că ţara sa va reuşi să ajungă în finala Cupei Mondiale: ”Va fi foarte dificil” | EXCLUSIV

Fotbalistul din Liga 1 care speră că ţara sa va reuşi să ajungă în finala Cupei Mondiale: ”Va fi foarte dificil” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Marko Dugandzic (28 de ani) a recunoscut că speră că ţara sa, Croaţia, va reuşi să repete performanţa reuşită la Cupa Mondială în urmă cu patru ani, când a ajuns în finală, pierzând cu Franţa.

În urmă cu mai bine de patru ani, Croaţia surprindea lumea fotbalului mondial, reuşind să ajungă în finala turneului final din Rusia, pe care avea să o piardă împotriva Franţei, scor 4-2.

Cel mai probabil, în afară de fanii francezi, întregul glob îşi dorea ca selecţionata pregătită de Zlatko Dalic să pună mâinile pe trofeu şi să ofere o concluzie frumoasă poveştii sale de basm.

Din păcate, favoriţii au reuşit să se impună, iar Luka Modric a fost nevoit să se ”consoleze” cu Balonul de Aur şi premiul de cel mai bun jucător de la Cupa Mondială.

Deşi o astfel de performanţă pare aproape imposibil de repetat, poporul croat are încredere şi speranţă că ţara lor poate să repete parcursul incredibil din 2018.

”Sperăm să repetăm performanţa din 2018”

Atacantul Rapidului, Marko Dugandzic, a recuonscut că îşi doreşte ca Croaţia să reuşeaşcă să ajungă măcar până în finală, deşi a punctat că va fi ”foarte dificil”.

Toată lumea aşteaptă asta (n.r. Cupa Mondială) în Croaţia, sperăm să repetăm performanţa din 2018, dar va fi foarte dificil. Ultimul turneu al lui Modric, am câştigat grupa în Nations League, asta ne dă speranţe. Primul obiectiv e să trecem de grupe.

(n.r. Modric e un model pentru tine?) Desigur, pentru orice copil care începe să joace fotbal Modric e un model, atacanţii în general, Mandzukic, Suker înainte, dar da, Modric a jucat mulţi ani la un nivel înalt, e incredibil ce performanţă a făcut”, a declarat Marko Dugandzic, pentru Orange Sport.

Croaţia a debutat cu stângul la Campionatul Mondial, miercuri, împotriva Marocului. Deşi europenii erau favoriţi, nu au reuşit să se impună şi au scos doar un punct, după ce au remizat 0-0.

În celălalt meci al grupei, Belgia a reuşit să obţină o victorie importantă împotriva Canadei, în urma unui meci în care a fost dominată o bună perioadă de timp.

Afla mai multe despre: marko dugandzic 

viewscnt
Articole similare