Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, surprins că nu a mai ”auzit nimic” de unul dintre fotbaliştii care contribuia la o victorie 4-1 împotriva Stelei: ”Nu l-am mai văzut” | VIDEO EXCLUSIV

Panduru, surprins că nu a mai ”auzit nimic” de unul dintre fotbaliştii care contribuia la o victorie 4-1 împotriva Stelei: ”Nu l-am mai văzut” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Un dialog inedit a avut loc în direct în platoul Orange Sport, între moderatorul Silviu Tudor Samuilă şi invitaţii săi, Basarab Panduru şi Andrei Vochin, în legătură cu un fotbalist belgian care a fost pe teren în două meciuri importante din istoria Stelei.

În urma meciului dintre Belgia şi Canada, de la Campionatul Mondial din Qatar, câştigat de flamanzi cu 1-0, Basarab Panduru şi Andrei Vochin şi-au adus aminte de unul dintre marii fotbalişti belgieni din istorie.

Enzo Scifo este un fost mijlocaş care a însumat 84 de selecţii pentru naţionala Belgiei şi a reprezentat echipe precum Anderlecht, Inter, Bordeaux, Torino şi Monaco în cariera de jucător.

Acesta a fost pe teren la duelul Steaua - Anderlecht 3-0 din 1986, semifinala care i-a dus pe roş-albaştri în finala Ligii Campionilor, dar şi la o înfrângere umilitoare pentru bucureşteni, 1-4 cu Monaco.

Când i-a auzit numele, Basarab Panduru a fost surprins că nu a mai ”auzit nimic” despre acesta, în contextul în care Scifo nu a mai fost la fel de activ după retragere.

În cei 22 de ani după ce a agăţat ghetele în cui, fostul decar al Belgiei a pregătit doar şase echipe ca antrenor, Charleroi, Tubize, Excelsior Mouscron, RAEC Mons, Belgia U21 şi Mouscron, şi este liber de contract de mai bine de un an.

Panduru, surprins că nu a mai ”auzit nimic” de Enzo Scifo

Vochin:

-Singurele asemănări cu Scifo sunt că a debutat foarte tânăr şi avea până la 18 ani multe meciuri la aceeaşi echipă, Anderlecht. Dar de aici înainte e o blasfemie dacă poţi să îl compari pe Enzo Scifo, eu l-am prins şi jucând, să îl compari cu Tielemans.

Panduru:

-Nu am mai auzit nimic de el, ai mai auzit ceva de el? Ai mai văzut?

Samuilă:

-El a jucat atunci cu voi, nu?

Panduru:

-Da, la Monaco. Nici nu am mai auzit, nici nu l-am mai văzut.

Vochin:

-Şi cu Steaua la 3-0 în Ghencea, în 86'.

Samuilă:

-Şi la 3-0 şi după aia cred că a jucat şi în 93', nu?

Panduru:

-A jucat sigur.

Samuilă:

-A jucat şi în 93', când i-am bătut la Bucureşti 2-1, cu Ilie Dumitrescu gol?

Vochin:

-Cred că era. Înainte de 90' era sigur.

Panduru:

-Dar la Monaco atunci, când ne-au bătut ei, acolo, şi aici i-am bătut noi, a jucat atunci.

Vochin:

-Când aţi condus 1-0 şi aţi pierdut 4-1, nu?

Panduru:

-Da.

Vezi emisiunea integrală AICI:

Afla mai multe despre: enzo scifo 

viewscnt
Articole similare