Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O gafă imensă, ce cauţi cu el acolo?”. Hansi Flick, învinuit pentru şocul avut cu Japonia: ”Ai o problemă” | EXCLUSIV

”O gafă imensă, ce cauţi cu el acolo?”. Hansi Flick, învinuit pentru şocul avut cu Japonia: ”Ai o problemă” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

După Argentina - Arabia Saudită 1-2, Japonia a oferit următorul şoc de la Campionatul Mondial din Qatar. Naţionala asiatică a reuşit să o învingă la rândul său pe una dintre favoritele la câştigarea turneului final, Germania, cu acelaşi scor, 2-1.

Prima etapă din grupele Campionatului Mondial nici nu a luat final încă şi deja am fost martori la două şocuri: înfrângerea Argentinei cu Arabia Saudită şi cea a Germaniei cu Japonia.

Ambele partide au urmat acelaşi şablon. Favoritele au condus 1-0 la pauză, înainte de a se ”prăbuşi” în repriza secunde şi a fi învinse cu 2-1 de echipe mult mai slab cotate.

Dacă Argentina a dominat autoritar şi a avut parte de un ghinion teribili şi de un portar advers în formă de zile mari, pentru Germania au existat altfel de probleme.

În special în repriza secundă, nemţii au arătat foarte fragili defensiv, iar niponii au ştiut să profite de slăbiciunile uneia dintre cele mai valoroase naţionale din lume.

Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării dintre cele două, MM Stoica a afirmat că Hansi Flick este de învinuit pentru eşecul Germaniei cu Japonia.

”O gafă imensă, ce cauţi cu el acolo? Ai o problemă”

Oficialul de la FCSB este de părere că decizia de a îl utiliza pe Nicklas Sule pe postul de fundaş dreapta a fost decisivă în final în defavoarea campionilor mondiali din 2014.

Tu, în momentul în care joci cu Japonia, trebuie să vii cu fundaşii laterali. Raum, ok, fundaş lateral. Ce să cauţi cu Sule acolo?

Aia a fost o gafă imensă. Am văzut pe construcţie că el trecea mijlocaş central. Nici nu ştia despre ce e vorba cu el.

Sule nu e niciodată fundaş dreapta. A mai jucat în trei, ştiu, dar nu este. Nu l-au luat pe Hummels, dar i-au luat colegii.

În momentul în care tu te gândeşti că joci cu patru jucători defensivi, care nu pot aduce mare aport ofensiv, ai o problemă.

Înainte de a primi golul egalizator, remarcam faptul că pe tranziţia negativă sunt foarte vulnerabili.

Japonezii la fiecare acţiune ajungeau în careu”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: germania 

viewscnt
Articole similare