Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuie pur şi simplu să fie atent". Flick a tras la răspundere un jucător după Germania - Japonia 1-2 la Cupa Mondială

"Trebuie pur şi simplu să fie atent". Flick a tras la răspundere un jucător după Germania - Japonia 1-2 la Cupa Mondială

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Germaniei, Hansi Flick, a reacţionat, după înfrângerea cu Japonia, de la Cupa Mondială din Qatar.

Hansi Flick, după Germania - Japonia 1-2

Echipa naţională a Japoniei a produs o surpriză miercuri, în grupa E de la Cupa Mondială, după ce a învins cu 2-1 una din favoritele la titlu, Germania. Niponii au întors rezultatul după ce au fost conduşi cu 1-0.

În minutul 31, germanul Raum a primit un penalty, după ce a fost faultat în careu de portarul nipon Gonda. Gundogan a transformat şi Germania a condus cu 1-0 la pauză. 

Germanii au atacat şi în repriza secundă, au avut o bară, prin Gundogan, în minutul 60, dar golul l-au marcat asiaticii, prin Ritsu Doan, în minutul 75. Egalitate, dar niponii nu s-au mulţumit doar cu atât şi au înscris golul victoriei în minutul 84, prin Asano.

„Suntem extrem de dezamăgiţi. Nu numai eu, ci şi staff-ul şi jucătorii. Am avut o posesie de 78% în prima repriză şi am luat pe merit conducerea. Am fost superiori, am avut foarte multe ocazii să înscriem, dar nu le-am fructificat. Japonia ne-a învins cu pragmatismul astăzi.

Greşelile individuale pe care le-am făcut în repriza a doua nu trebuie să ni se întâmple nouă. Trebuie să creştem nivelul de încredere al jucătorilor acum. Nu vom avea o călătorie înapoi spre casă”, a declarat selecţionerul Germaniei. 

Flick nu a evitat să numească vinovaţii care au făcut greşelile individuale la care a făcut referire şi l-a menţionat pe Niklas Sule, care a fost fundaş drepta cu niponii: "Niklas trebuie pur şi simplu să fie atent. Acestea sunt greşeli individuale pe care n-ar trebui să le facem şi pentru care plătim azi. 

Vom analiza jocul şi avem multe de corectat. Dar avem calitatea de a învinge Spania. Acesta este obiectivul nostru acum”, a mai spus fostul antrenor al lui Bayern Munchen.

După meci, Antonio Rudiger a fost criticat pentru o fază controversată în care a râs prin gesturi ciudate chiar de marcatorul golului al doilea al japonezilor

Afla mai multe despre: hansi flickgermania japonia 

viewscnt
Articole similare