Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karma! La 1-0 Germania, Rudiger l-a batjocorit prin gesturi ciudate pe adversarul care a adus victoria Japoniei. Ce a putut face pe teren | VIDEO

Karma! La 1-0 Germania, Rudiger l-a batjocorit prin gesturi ciudate pe adversarul care a adus victoria Japoniei. Ce a putut face pe teren | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Fundaşul Antonio Rudiger a fost acuzat că l-a batjocorit pe Takuma Asano, marcatorul golului victoriei Japoniei cu Germania de la Cupa Mondială. Faza s-a petrecut la 1-0 pentru europeni şi a stârnit un val de reacţii acide la adresa apărătorului.

Antonio Rudiger, pus la zid după Germania - Japonia 1-2 la Cupa Mondială

A avut loc şi al doilea şoc în Qatar, după ce Arabia Saudită a învins Argentina cu 2-1. Echipa naţională a Japoniei a produs o surpriză miercuri, în grupa E de la Cupa Mondială, după ce a învins cu 2-1 una din favoritele la titlu, Germania. Niponii au întors rezultatul după ce au fost conduşi cu 1-0.

La finalul partidei, experţii publicaţiei talkSPORT au remarcat o fază petrecută când fotbaliştii lui Flick se aflau în avantaj, în a doua repriză, şi care denotă încrederea pe care cel puţin Rudiger a avut-o că meciul e câştigat. 

În minutul 64, Rudiger a reuşit să preia controlul unui duel direct cu Asano. Fundaşul s-a interpus între atacantul japonez şi balonul care urma să părăsească terenul spre un aut de poartă. 

Spre finalul duelului, Rudiger a început să alerge bizar, şi-a exagerat mişcările şi a râs în timp ce l-a privit pe Asano, după ce balonul a părăsit terenul. 

Comentatorul talkSPORT, Tony Cascarino, care a comentat Germania - Japonia 1-2, a spus: "Rudiger îşi bate joc de Asano, cu un stil de alergare ciudat, râdea în timp ce alerga"

"Crezi că acel moment în care Rudiger a batjocorit atacantul a contribuit la abordarea nepăsătoare în repriza secundă pe care a avut-o Germania în acest joc?", l-a întrebat Cascarino pe celălalt comentator al partidei. 

"Zâmbea în timp ce alerga şi îşi bate joc de atacantul central japonez", a replicat Jim Proudfoot.

La aproximativ 10 minute distanţă de la acel duel, Japonia a egalat prin Doan, apoi chiar Asano, fotbalistul care s-a aflat în duel direct cu Rudiger, a marcat golul victoriei cu un şut la prima bară, dintr-un unghi greu în faţa lui Neuer. 

 

Afla mai multe despre: antonio rudigerasanogermania japonia 1-2cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare