Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care ar putea fi echipa surpriză de la Campionatul Mondial din Qatar: ”Admir jocul propus, joacă un fotbal de mare calitate” | EXCLUSIV

Care ar putea fi echipa surpriză de la Campionatul Mondial din Qatar: ”Admir jocul propus, joacă un fotbal de mare calitate” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Viorel Moldovan (50 de ani), ultimul marcator de la Campionatul Mondial pentru România, a vorbit despre actuala ediţie a competiţiei şi a dezvăluit a patru echipe naţionale pe care le vede ca potenţiale surprize în Qatar.

Prima etapă a grupelor Campionatului Mondial nici nu a luat final şi deja au fost înregistrate două surprize de proporţii, pe lângă câteva alte rezultate neaşteptate.

Argentina - Arabia Saudită 1-2 şi Germania - Japonia 1-2 au fost partidele care au avut parte de o concluzie mai mult decât neaşteptată, în timp ce remizele 0-0 din Danemarca - Tunisia şi Maroc - Croaţia au surprins de asemenea.

Fără dubiu urmează să mai apară şocuri la acest Campionat Mondial, iar Viorel Moldovan a numit patru echipe pe care le vede ca potenţiale surprize la turneul din Qatar.

Fostul atacant al României a nominalizat două naţionale africane şi două europene care ar putea ajunge mai departe în competiţie decât se aşteaptă fanii.

În opini lui Moldovan, Camerun, Ghana, Danemarca şi Croaţia ar putea întrece aşteptările în Qatar. Dacă danezii şi croaţii nu au debutat cu dreptul, camerunezii şi ghanezii încă nu au disputat primul meci din grupe.

Care ar putea fi echipa surpriză de la Campionatul Mondial din Qatar

”(n.r. cine ar putea fi surpriza turneului?) Văd două echipe din Africa, Camerun şi Ghana, Danemarca îmi place foarte mult. Admir jocul propus de această echipă, am văzut ultimul joc, când au câştigat cu Franţa, 2-0, au făcut un meci extraordinar.

Joacă un fotbal de mare calitate. Croaţia, care este şi acolo, au o naţională foarte puternică şi tot timpul sunt acolo, în fazele superioare ale competiţiei”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Croaţia vine ca finalistă en-titre la acest turneu, dar speranţele nu sunt mari din partea naţionalei conduse de Zlatko Dalic, în contextul în care generaţia sa de aur a îmătrânit semnificativ.

Danemarca a ajuns în semifinale la Euro, astfel că nu ar fi o mare surpriză să ajungă măcar în sferturi, în timp ce Ghana şi Camerun par să aibă şanse mici de a ieşi din grupele din care mai fac parte Portugalia, Uruguay şi Coreea de Sud, respectiv Brazilia, Serbia şi Elveţia.

Afla mai multe despre: moldovan 

viewscnt
Articole similare