Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-am dat afară, vă jur. Se uita dacă i-a ieşit biletul după meci”. Fotbalistul, OUT după ce l-a şocat pe MM Stoica: ”Să nu mai aud de el” | EXCLUSIV

”L-am dat afară, vă jur. Se uita dacă i-a ieşit biletul după meci”. Fotbalistul, OUT după ce l-a şocat pe MM Stoica: ”Să nu mai aud de el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea duelului dintre Republica Moldova şi România, MM Stoica a dezvăluit o poveste neştiută din cariera sa. În urmă cu ani buni, actualul oficial de la FCSB a dat afară un jucător pentru că acesta a dorit să îşi verifice biletul de la pariuri după un meci.

Recent, Vlad Dragomir a ajuns în atenţia celor de la FRF, după ce impresarul său a lansat un atac la adresa federaţiei şi a selecţionerului Edi Iordănescu, pentru că mijlocaşul nu a fost convocat.

În contextul în care o multitudine de fotbalişti sunt absenţi, iar jucători precum Daniel Paraschiv, Raul Opruţ sau Mihai Popa au ajuns la echipa naţională, Dragomir era de părere că şi el merita să fie chemat.

Această ”ceartă” i-a adus aminte lui MM Stoica de un episod petrecut în urmă cu ani buni, când fotbaliştii încă puteau să joace la pariuri sportive, iar rezultatele se verificau pe teletext.

Actualul oficial de la FCSB nu a dezvăluit echipa la care se afla la acel moment, dar a divulgat faptul că, după un meci în care formaţia sa nu a câştigat, primind gol pe final, a dat afară un jucător.

”L-am dat afară, vă jur. Se uita dacă i-a ieşit biletul după meci”

Motivul? După meci, în loc să ”sufere” în vestiar, fotbalistul în cauză s-a dus glonţ la un televizor, pentru a verifica dacă i-a ieşit biletul la pariuri.

Şi eu am avut o problemă cu un jucător. Vă jur, am dat afară un jucător pentru că am auzit că după un meci în care noi nu am câştigat, am primit gol pe final, acum mulţi ani, în loc să intre în vestiar, s-a dus să vadă rezultatele...

Probabil că juca la pariuri. (n.r. a vrut să vadă dacă i-a ieşit biletul?) Da, atunci era permis şi (n.r. a mers) să vadă pe teletext, cum era pe vremea aia, apăreau rezultatele.

Şi atunci, când am auzit după aia, am zis să plece, să nu mai aud de el, nu se poate aşa ceva. Un jucător trebuie să sufere, stai în vestiar puţin, nu îţi iei telefonul şi te uiţi pe el. În generaţia asta e mai...”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare