Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de Edi Iordănescu înaintea partidei cu Moldova l-a scos din minţi pe Panduru: ”Am spus-o de 100 de ori, dar o mai spun o dată” | EXCLUSIV

Decizia luată de Edi Iordănescu înaintea partidei cu Moldova l-a scos din minţi pe Panduru: ”Am spus-o de 100 de ori, dar o mai spun o dată” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea meciului amical dintre România şi Republica Moldova, Basarab Panduru a vorbit în termeni duri despre una dintre deciziile lui Edi Iordănescu. Fostul ”tricolor” este de părere că încăpăţânarea selecţionerului ne costă rezultate pe teren.

Edi Iordănescu şi-a anunţat echipa de start pentru meciul amical cu Moldova, iar Basarab Panduru a fost din nou deranjat de una dintre deciziile selecţionerului.

Expertul Orange Sport a mai vorbit în trecut despre faptul că selecţionerul este foarte inflexibil tactic şi este prea decis să utilizeze doar un sistem 4-3-3.

În opinia lui Panduru, doar marile echipe pot evolua în această formaţie, iar fostul ”tricolor” este de părere că, atât timp cât se insistă cu acest sistem, naţionala nu îşi va putea îmbunătăţi rezultatele.

Expertul Orange Sport a punctat că, la echipa naţională, defensiva trebuie să fie pe primul plan.

Decizia luată de Edi Iordănescu înaintea partidei cu Moldova l-a scos din minţi pe Panduru

De la Campionatul ăsta trebuie să înţelegem un lucru şi o spun, cred, pentru ultima dată. Trebuie să schimbăm de la naţională 4-3-3-ul ăla, pentru că nu ai ce să cauţi la o naţională cu 4-3-3.

Am spus-o de 100 de ori, dar o mai spun o dată. Trebuie să învăţăm să ne uităm la echipe care sunt ca noi ce sisteme joacă. Dacă vedem vreunii că joacă 4-3-3, îi mănânc pe ăia.

Ori joacă 3-4-3, ori 3-5-2, ori 4-4-2, băi, ceva ca să nu ia gol în primul rând. 4-3-3 e un sistem în care iei gol. Dacă poţi să dai cinci goluri, e ok, e foarte bine.

Nu putem să mergem cu sitemul ăsta, după părerea mea, în continuare, nu avem cum, suntem pierzători. Trebuie să nu luăm gol, ăsta e primul lucru la naţională.

Noi nu suntem o naţională care să îşi permită să ia un gol pentru că dă trei, patru sau cinci goluri. Noi dacă dăm unul, şi ăla din întâmplare. Atunci ce trebuie să facem?

Dacă nu vrem un 'iegal' măcar să facem. Măcar să facem vreun 'iegal', vreun 0-0. Dacă luăm gol timpul, nu avem cum să facem”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare