Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, despre fotbalistul care îi lipseşte echipei naţionale: ”E foarte greu să ne calificăm la un turneu final fără el” | EXCLUSIV

Gică Popescu, despre fotbalistul care îi lipseşte echipei naţionale: ”E foarte greu să ne calificăm la un turneu final fără el” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Gică Popescu a analizat situaţia echipei naţionale şi a explicat ce jucător de bază îi lipseşte României pentru a putea ajunge la un turneu final. Selecţionata noastră nu a mai ajuns la Campionatul Mondial din 1998, iar la Euro din 2016.

Ultima campanie din Nations League a reprezentat o nouă mare dezamăgire pentru fanii români, care sperau ca naţionala să promoveze în divizia A a competiţiei, dar s-au trezit că aceasta a retrogradat în C.

Edi Iordănescu a afirmat, sigur pe el, înaintea debutului calificărilor la Campionatul European, că poate garanta că România se va califica la turneul final, dacă echipa va continua ca până acum sub comanda sa.

Totuşi, Gică Popescu este de părere că va fi foarte greu pentru naţionala noastră să mai prindă orice fel de turneu final, European sau Mondial, atât timp cât îi lipseşte un jucător de bază.

În opinia fostului căpitan al României, selecţionata condusă de Edi Iordănescu nu are un lider în adevăratul sens al cuvântului, care să ridice nivelul echipei doar prin propria atitudine şi dăruire.

Gică Popescu, despre fotbalistul care îi lipseşte echipei naţionale

Noi nu avem un lider la naţională în momentul de faţă şi nu avem un jucător care să zici că a făcut diferenţa anul ăsta, a jucat la echipa de club, a venit la naţională, a avut o evoluţie senzaţională şi să zici că ăsta e cel mai bun fotbalist al anului.

Nu ştiu pe cine să punctez, să zic <<bă, ăsta e cel mai bun jucător>>, cum e la antrenori, Petrescu, Hagi, cei care au avut evoluţii foarte bune, Petrescu campionate, bravo lui, cel mai bun antrenor.

Dar la jucători nu ştiu pe cine să pun degetul ca fiind cel mai bun fotbalist român. (n.r. ne putem califica la turneu final fără lider?) Fără lider e greu!

Foarte, foarte greu, trebuie să ai un grup atât de puternic, atât de unit, să joace atat de compact... să danseze după aceeaşi muzică toţi la unison, lucru care nu e simplu de făcut”, a declarart Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Duminică, de la ora 20:30, România va disputa un meci amical împotriva Moldovei.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare