Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Edi Iordănescu înainte de amicalul cu Republica Moldova: ”Vă garantez că vom merge la Campionatul European!”

Mesajul clar al lui Edi Iordănescu înainte de amicalul cu Republica Moldova: ”Vă garantez că vom merge la Campionatul European!”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (44 de ani) a susţinut o conferinţă de presă înainte de partida amicală cu Republica Moldova. Selecţionerul susţine că ne putem califica la Campionatul European.

România va întâlni selecţionata Republicii Moldova într-un meci amical duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:30, la Chişinău.

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

În meciul de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, înscriind din pasa lui Cristian Manea.

Înainte de amicalul cu Republica Moldova, Edi Iordănescu a avut un mesaj clar. El susţine că dacă va regla anumite aspecte la echipa naţională, acest lucru garantează că ne vom califica la Campionatul European. 

”Vă garantez că vom merge la Campionatul European!”

”Noi vrem ca acest meci să fie un test bun pentru noi. Să încheiem anul cu o victorie. Pentru că rămânem cu impresie pozitivă şi cu speranţă. E foarte important ca atunci când ne întâlnim în martie să ne inspiram din ultimul joc. 

Este o provocare pentru mine. Ca să reuşesc împreună cu echipa şi cu staff-ul meu să uniformizăm reprizele. Ne împărţim momente bune. Dacă eu pot să îi fac să interpreteze mai coerent momentele jocului, atac poziţional, tranziţie pozitivă negativă. 

Eu vă garantez că ne vom ridica nivelul şi eu ă garantez că vom fi la european. E o mare provocare să fac grupul să lucreze împreună şi să funcţioneze bine”, a spus Edi Iordănescu, înainte de partida cu Republica Moldova.

Afla mai multe despre: românia-campionatul european-edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare